Ezt a videót kéne terjeszteni, erre Trump garantáltan bepilul és minden támogatást leállít ukrajnának :
https://szmm.substack.com/p/video-megorultek-a-kazar-neonacik
https://szmm.substack.com/p/video-megorultek-a-kazar-neonacik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
OMM terv?Már az elején írtam, hogy Izrael-Usrael-Ukrael ugyan annak a frontnak, különböző aspektusai. Gazdaságilag is, geopolitikailag is. Egy kísérlet, a világ politikai-gazdasági uralására.
Nem nehéz meglátni az összefüggéseket és párhuzamokat...
Hogy is van az az új OMM-terv?A pokol hét hercege – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Fearless John - @European_dissident
Surprising alliance of Donald Trump, Victor Orban and Pope Francis could derail support for Ukraine – The Independent The publication's journalists spoke with the Hungarian ambassador to the Vatican, Eduard Habsburg-Lorraine, who "played a decisive role in attempts to create an international...t.meFearless John - @European_dissident
Surprising alliance of Donald Trump, Victor Orban and Pope Francis could derail support for Ukraine – The Independent The publication's journalists spoke with the Hungarian ambassador to the Vatican, Eduard Habsburg-Lorraine, who "played a decisive role in attempts to create an international...t.me
...nem elég, hogy a fehér rassz reprodukciós rátája, jelenleg, általában önmagában az elfogyás irányába mutat, ez kevés, erre még rá is kell tenni.Mert erről szól az egész cécó. Háborút vinni Oroszországba. Hosszú-hosszú, atomfegyverek miatt proxival (most ukrán, később lengyel, aztán aki jön...) vívott háborút, ami felőrli lassan az oroszt. Mivel a belső felkelés nem jött össze akárhogy próbálták a Jelcini legutóbbi óta, rákényszerültek a proxis megoldásra, amihez a helyi hatalmak a felhasználtak.
Az egész lengyel fegyverkezés erről szól (nem hinném a németekre pályáznak, de lehet az a B terv náluk). Ha megnézzük, mostanra az ukrántól kb. annyit várnak el, hogy éppen addig bírja, mig a lengyel átfegyverkezik és be tud menni a helyükre. Meg valszeg a román némileg kisebb kiterjedésben.
Az ukrán nemzet mint olyan, ebben természetesen meg fog semmisülni, igazából már most is darabjaira hullott.
Nem tudom, hogy nem veszik észre sokan, milyen leszámolás indult mind a keleti, mind a nyugati Európa ellen. A keletieket bezavarják megdögleni az orosz ellen, a nyugatiakat meg felzabáltatják a migránsokkal szépen lassan. 2050 környékére mindkét project le fog futni, minek a végére fehér ember hatalmi központ nem sok fog maradni, legalábbis a terveik szerint. Az ukrán háború csupán a keleti irtás nyitó akkordja. Amint az orosz eléri a folyót, szerintem északról bemennek Kijevnek, amire a lengyel be fog menni eléjük, és indul a következő fázis. Egy újabb nagy fehér országot fognak szétveretni, miközben az oroszt is gyengítik.
Kíváncsi vagyok, meg lehet e szakítani a folyamatot. Az emberek szerte Európában és Amerikában azért egyre jobban kezdik felismerni az egész tendenciát, ennek része a woke elutasítása, Trump, a jobbos pártok térnyerése, az kommentszekciók benáculása, stb...
Jelenleg azon folyik a verseny, hogy a folyamatot visszafordíthatatlanságig vigyék azelőtt, hogy a lakosság döntő többsége feismerje mire megy ki az egész. Jelenleg ez a döntő.
Ukrajna balszerencséjére az első gyalog lett, így menthetetlen. De Kurszkba be fognak tolni mindent, mert az most a legtöbb eredménnyel kecsegtető. Amúgy szerintem tök jó terv volt - ha eljutottak volna az atomerőműig, akár be is jöhetett volna. Csak nem volt meg az erejük hozzá.
Az Ukrajna rendelkezésére álló reaktorplutónium súlya hét tonnára becsülhető… Egy jelentős nukleáris fegyverarzenálhoz sokkal kevesebb anyagra lenne szükség… Az anyag mennyisége több száz több kilotonnás taktikai hatóerejű robbanófejhez elegendő.
Ennek szerintem legfeljebb csak szimbólikus jelentösge van, mert külföldön simán képesek az ukrán valutát nyomtatni.Pl az osztrák nemzeti bank pènznyomtató lányvállalata ( Österreichische Banknoten-und Sicherheitsdruck GmbH) egy sor országnak nyomtat pénzt.Oroszok Az Igazság Oldalán
Oroszország lecsapott Zelenszkij pénztárcájára. A hrivnyákat a nyomdagépekkel együtt elégették. Orosz drónok csapást mértek az Ukrán Nemzeti Bank Kijevben található bankjegy- és érmeterületére. Egyszerre két olyan üzemet semmisítettek meg, ahol pénzt nyomtattak. A berendezések az új...t.me
Csak saját kútfőből, ha érdekes lehet:Ukrajna bekeményít, atombombát fejleszthetnek ki, ha Donald Trump beváltja az ígéretét
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalójaindex.hu
Reakciok vannak mar erre?
A Háttérhatalomnak édes mindegy, hogy kit találnak Bidé helyett aki befolyásos és az ó parancsukat követi. Az sem számít, hogy a britt miniszterelnök mit mond, ha az ellentétes azzal mit ők akarnak. Bojo még mindig elérhető és az ő céljaikat szolgálja, tehát menteni próbálják ami még menthető.Ez a bohóc tudtommal már senki és semmi. Szóval nem értem mit számít bármit is, hogy mit nyilatkozik? Ezen az alapon ezt én is mondhattam volna. Még jobban is nézek ki mint ő
Mikori Hawk? '70es '80as évek terméke? Nem hiszem , hogy most is megállja a helyét!https://www.portfolio.hu/global/202...-az-ukran-legvedelmet-kina-osellensege-722902
"Olyan sok Hawk légvédelmi rendszert küldött Tajvan Ukrajnának, hogy az ázsiai országból érkező fegyverek ma az ukrán légvédelem harmadát is kitehetik – írja az Ukrainszka Pravda Tony Hu volt amerikai védelmi minisztériumi tisztviselőt."
Kidobás helyett odaajandekoztak. Komolytalan rendszer ma már, az ilyesmiket ill hasonló orosz rendszerekrt már a C/D Gripen is tudta zavarni, hát még a mai orosz EW rendszerek...Mikori Hawk? '70es '80as évek terméke? Nem hiszem , hogy most is megállja a helyét!
Veretes faszság, konkrétan ha elkezdenék a használt fűtőrudakat szétszerelgetni, akkor egész Európában egyből Csernobilhoz hasonlóan visítanának a sugárzásérzékelő detektorok. Nincsenek is meg az ukránoknak a szükséges létesítményeik. Plusz hiába kell urán-235-höz képest kevesebb plutónium-239 egy atomfegyverhez, annak legalább 93 százalékos tisztaságúnak kell lennie.Ukrajna bekeményít, atombombát fejleszthetnek ki, ha Donald Trump beváltja az ígéretét
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalójaindex.hu
Reakciok vannak mar erre?
Pont most akartam berakni a videódat, ami igen jó és informatívVeretes faszság, konkrétan ha elkezdenék a használt fűtőrudakat szétszerelgetni, akkor egész Európában egyből Csernobilhoz hasonlóan visítanának a sugárzásérzékelő detektorok. Nincsenek is meg az ukránoknak a szükséges létesítményeik. Plusz hiába kell urán-235-höz képest kevesebb plutónium-239 egy atomfegyverhez, annak legalább 93 százalékos tisztaságúnak kell lennie.
De múlt héten erről már csináltam videót meg írtam is róla, csak a Youtube a hasonszőrű csatornákhoz hasonlóan mostanában brutálisan letekerte az eléréseimet
Küszöbön az ukrán atombomba? | #moszkvater
Mondhatnánk atombombához hasonlóan robbant be a Volodimir Zelenszkijnek az Európai Tanács ülésén tett október 17-i nyilatkozata, ahol az ukrán államfő 2022 februárja után ismét belebegtette országának lehetséges nukleáris hatalommá válását. Vajon tényleg képes lenne Kijev atomfegyvert...moszkvater.com
Sztem Zselének nem sok virágvasárnapja van hátra ha ekkora "marhaságokon" gondolkodik. Több mint valószínűleg a háttérben a normálisabb ukrán körökkel (elég régóta beindulhatott de elnyomhatták őket) ismét megy az egyezkedés a hatalomváltáson il a területért-békért egyezkedés egyes nyugati körökkel. Nos egyre úgy tűnik hogy az elkövetkező időszakban felszínre kerül a mentik a menthetőt filozofiai gondolkodás.Pont most akartam berakni a videódat, ami igen jó és informatív
viszont ha ilyen cikket leközöl a THE TIMES amiben ilyeneket írnak le , amiről nyilván ők is tudják hogy veretes faszság, akkor vajon milyen jövőbeli eszkalációs lépcsőre teszteli, vagy készítik fel a népet.??
THE TIMES
"Zelenszkij nukleáris lehetősége: Ukrajna „hónapokra” a bombától
Kijev gyorsan kifejleszthet egy olyan kezdetleges fegyvert, amelyet 1945-ben Nagaszakira dobtak, hogy megállítsák Oroszországot, ha az Egyesült Államok csökkenti a katonai segélyt"
"Az Ukrajna rendelkezésére álló reaktorplutónium súlya hét tonnára becsülhető… Egy jelentős nukleáris fegyverarzenálhoz sokkal kevesebb anyagra lenne szükség… Az anyag mennyisége több száz több kilotonnás taktikai hatóerejű robbanófejhez elegendő."