Nem kell elnézést kérni.Nekem is csak "beugrott" hogy olvastam tegnap olvastam.Nyílván egy lehetséges verzió.Annyira sajnos nem lettek "csendben".Franciák is kiadták az engedélyt.És Biden-ék ről is "pletykálják" a JASSM igaz csak 320 KM hatósugarú változatának átadását.Annyit még hogy ebben a történetben tény Nato tagok de nem azok kapnának megtorló/figyelmeztető csapást akik biztosítják az eszközöket az Orosz területeken végrahajtott mélységi csapásokhoz.Annyi változás nekem még feltünt hogy korábbHa volt már akkor elnézést kérek, figyelmetlen voltam és nem láttam.
Igen, az egy elképzelt történet, mert szerencsére nem így valósult meg, legalábbis a kezdete. Hogy orosz szemszögből lett megírva? Szerintem elég tárgyilagosan egy kívülálló szemszögéből, olyan szempontokat figyelembe véve, hogy az orosz nagyon is ésszerűen cselekszik. A cikkben levő három város egyik sem atomhatalom városa. Pont arra hegyezi ki a történetet, hogy az atomhatalmakat békén hagyja és csak egy erőteljes figyelmeztetés valósul meg, amely nagyon durva, de a történetben is durva események vannak.
Nem szabad szem elől téveszteni, hogy az egész történet csak egy lehetséges verzió a keringő több száz közül.
Most egyelőre ott tartunk, hogy a néhány nagyon hülyén kívül mindenki csendbe lett és leült gondolkozni, ami azért valljuk be mostanság nagy szó. Mivel senki nem tudja a folytatást, helye van az ilyen elképzeléseknek is.
Nem kell elnézést kérni.Nekem is csak eszembe maradt hogy már olvastam ezt a telegramm hírt.Egyenlőre nincs "csend".Franciák is engedélyezték a Scalp használatát Orosz célpontok ellen.JASSM 320 Km-es változatáról is "pletykálnak" hogy átadják még Trump beiktatása előtt.És egyenlőre úgy tűnik hogy Oroszokat se nagyon érdekli hogy Trump a jelenlegi fronvonalon "24 órán belül" tűzszünetet akar végig akarnak menni a céljaikon mégha még nagyobb árat is "fizetnek" érte.Ha volt már akkor elnézést kérek, figyelmetlen voltam és nem láttam.
Igen, az egy elképzelt történet, mert szerencsére nem így valósult meg, legalábbis a kezdete. Hogy orosz szemszögből lett megírva? Szerintem elég tárgyilagosan egy kívülálló szemszögéből, olyan szempontokat figyelembe véve, hogy az orosz nagyon is ésszerűen cselekszik. A cikkben levő három város egyik sem atomhatalom városa. Pont arra hegyezi ki a történetet, hogy az atomhatalmakat békén hagyja és csak egy erőteljes figyelmeztetés valósul meg, amely nagyon durva, de a történetben is durva események vannak.
Nem szabad szem elől téveszteni, hogy az egész történet csak egy lehetséges verzió a keringő több száz közül.
Most egyelőre ott tartunk, hogy a néhány nagyon hülyén kívül mindenki csendbe lett és leült gondolkozni, ami azért valljuk be mostanság nagy szó. Mivel senki nem tudja a folytatást, helye van az ilyen elképzeléseknek is.