Én nem félek attól, hogy megtámadnak. Az, hogy a politikusok vagy az újságírók mit mondanak azt, rajtuk kérd számon.Tehát akkor foglaljuk össze; nem félnek nyugaton az oroszoktól, mert azok úgysem merik bevetni a nukit, hiszen az csak egy hiteltelen orosz fenyegetés, ráadásul a nato lakosságszámossága (s ezzel háború idején behívható sorállománya) négyszerese az oroszokénak - ugye a nato standardok szerint háromszoros fölény szükséges, az meg így bőven megvan -, az oroszok már lenullázták a készleteiket, a nyugatiak harckocsijai meg egyenesen 1000%-al nagyobb harcértékűek.
Eddig ugye egyetértünk, hiszen többek között ezeket írtátok le tik ide.
A zindex szerint is (tehát hiteles) "kitört a pánik Oroszországban, Ukrajna újra bevethette a halálos* nyugati fegyvereit"
*Van haláltalan is?
Putyin támadni akar, de nem tud, védekezni meg ugye gyenge, ahogy tik is ecseteltétek.
...hát akkor mit lacafacáztok? Irány Moszkva!
De addig, amíg az észak-koreaiak, irániak, kínaiak fel nem fegyverzik őket, be nem küldik a saját katonáikat is, mert utána már késő lesz!
Oszt' ugrik a világuralom. Mármint itt a Földön...
Én időben(?) szóltam.
Annyira átlátszóan, hiteltelenül és a történelem ítélőszéke által majd felelőtlennek nyilvánítva nyomjátok a provokációt...
De semmi esetre se tulajdonítsd nekem azt amit ők mondanak!!!
@aquarell
Mert nem probléma. Senkit sem érdekel egy háborúban, hogy ki akar harcolni, besorozzák azt aki kell. Ha meg valakit besoroztak annak elemi érdeke, hogy harcoljon, mert meghalni senki sem szeret.