Mi ez a királyi többes? Hol mondtam én ilyet? Értem én, hogy ti szolgai módon fröcsögitek vissza a propagandát, de olyat tőlem te biztos nem hallottál, hogy jönnek az oroszok a NATO ellen.
Mi közünk a háborúhoz? Erről is leírtam már a véleményem. Ez a háború nem az ukránokról szól, hanem az új világrendről. Ebben az új világrendben Oroszország ellentétes oldalon képzeli el magát mint a nyugat ahová mi is tartozunk (és fogunk is tartozni, bármit is hazudanak erről), emiatt elemi érdekünk, hogy az ellenlábasainkat gyengítsük. Ennek a háborúnak a lényege Oroszország gyengítése, az ukránok pedig pont kapóra jönnek hozzá.
Ne erőlködj, mert ez már nagyon izzadtságszagú! Fröcsögni kisapám itt egyedül te szoktál, amikor éteri magasságból öntöd a hülyeségeidet! Kicsit fogd vissza magad, bár láthatóan neked sokkal többet szabad, mint bárki másnak...
Ami pedig a "nyugathoz tartozásunkat" illeti: mit is értesz te "nyugat" alatt? A NATO-t? Vagy az EU-t? Vagy csak simán a lengyel-szlovák-román-bolgár határtól nyugatra levő területet? (Ez nem jó, ebben benne van Szerbia is...
)
Azt az "egységes" nyugatot, ahol a lengyel még mindig háborús jóvátételt követel a némettől, a flamand meg tudná fojtani a vallont, a brit felsőbbrendű arroganciával lenézi a többieket, az amerikainak szinte csak a saját kontinense létezik, a magyar - jogosan - fasírtban van szinte az összes szomszédjával, a cseh nem tudja hova álljon, a szlovák megpróbál még a magyarnál is jobban Putyinhoz dörgölőzni, a török igazából sak a saját hasznát lesi, a francia át akarja venni a németek helyét az irányításban, és mindezt politikai téren egy olyan bárónő vezeti aki tövig nyal az amerikai érdekeknek. Ehhez a "nyugathoz" akarsz te tartozni? Hát tedd. Azért bizonyára nagy meghasonlás lehet neked, hogy nem szállítottunk fegyvereket ukrán barátaidnak és nem szeretnénk olyan népet segíteni, amelyik a mi nemzeti kisebbségünket majdnem ugyanannyira elnyomja, mint az oroszokat. (Na jó, minet még nem kezdtek el pogromokkal irtani, de azért volt már Kárpátalján ukronáci felvonulás a magyarok ellen.) Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy esetleges ukrán határvillongás esetén mekkora meggyőződéssel állnál szembe velük...
Mert ne legyenek kétségeink, hogy egy vesztes Ukrajna valakin majd le akarja vezetni a frissen szerzett frusztrációját, és ehhez mi vagyunk a legjobb alany.