Dudika, azt eddig is láttuk, hogy az ilyen irányú ismereteid köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, de ezután engem leginkább a dealered telefonszáma érdekelne...
Az istenített Leo2A4-eseid hullanak , mint a legyek, és még az A6-osok is rotyognak. Hiába erőlködsz, hogy wunderwaffét tolj ki, az csak ugyanolyan xar lesz, mint minden más NATO technika, ami "most már sorsdöntő" és "legyőzhetetlen", aztán amikor a gyakorlatban kellene bizonyítani, akkor letolt gatyával marad a sárban (persze tudom, legalább élve kiszállnak belőle, de elég sok olyan videót láttunk már, hogy még ez sem igaz!)
Szóval javasolnék kicsit kevesebb NATO arroganciát, mert a nagyképűségednek egyszer szomorú vége lesz. Nem kívánom neked, hogy szemtől szemben állj az orosz harckocsizókkal, mert valószínűleg még gyásztávirat sem maradna utánad, de mocskosul irritáló ez a nagyképű stílus...
Itt az ukrán fronton kb. az látszik, hogy egyik harckocsi sincs eleve nyerő helyzetben, bár tudom, a papírforma szerint amit nem Leopardnak hívnak az eleve handicappel indul, de sajnos a gyakorlat qrvára mást mutat. Lelkesedj hát nyugodtan, aztán majd a Kijevi győzelmi felvonuláson nézegesd a T90-et
Addig is, jó olvasgatást, biztosan van még NATO kézikönyv, amit nem tudsz kívülről...