[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
2 065
10 612
113
Az idő nem Zelenszkij oldalán áll – Fehér Ház (RT)

Mike Waltz, az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadója figyelmeztette Vlagyimir Zelenszkijt, hogy ne tegye próbára Amerika türelmének, pénzügyi támogatásának és katonai erőforrásainak korlátait, azzal érvelve, hogy itt az ideje a tárgyalások irányába mozdulni, nem pedig az Oroszországgal való konfliktus meghosszabbításának.

"„[Zelensky] egyáltalán nem áll készen a békéről beszélni. Itt van a probléma, az idő nem az ő oldalán áll. Az idő nem annak az oldalán áll, hogy ez a konfliktus örökké folytatódjon” – mondta Waltz hétfőn a Fox News-ban.

Amikor a CNN egyik műsorvezetője a múlt vasárnap azt kérdezte, hogy a Fehér Ház azt akarja-e, hogy Zelenszkij lemondjon, Waltz kijelentette, hogy „olyan vezetőre van szükségünk, aki megegyezik velünk, végül az oroszokkal, és véget vet ennek a háborúnak”.

A Breitbart Radionak adott szombati interjújában Waltz Zelenszkijt egy "ex-barátnőhöz hasonlította, aki vitatkozni akar mindenről, amit kilenc évvel ezelőtt mondtál, ahelyett, hogy előremozdítaná a kapcsolatot".
Amerika szerződésben garantálta Ukrajna területi épségét cserébe azért hogy Ukrajna adja oda az atomfegyvereit a ruszkiknak.

Az amerikaiaknak a kötelességüket kéne teljesíteni.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 081
13 509
113
Valóban "mindenki". Mármint a maradék, mert olyan ütemben ritkítod itt az "ellent", hogy nem is csoda, hogy úgy tűnik számodra, hogy "mindenki"... Csak ismételni tudom magam: ez az a pálya, ahol a bíró és a partjelzők is az ellenféllel játszanak. Nem csoda, ha egyre kevesebben jönnek ide akárcsak olvasni is, lassan egy atlantista homokozóvá válik a teljes topic. De már talán nem is fog hiányozni, ekkora lejtésű pályán nem focizni kell, hanem síelni... (bizonyára ez is törölve lesz, a kritika elhallgattatásának legbiztosabb módja a delete... )
Tehát mindenki, aki nem kritikátlan az oroszokkal szemben az atlantista. Sőt, el is vagy nyomva. Konkrétan a szakmai kritikákat pont az oroszfan társaság nívótlansága miatt kapjuk, csak szólok. Az egyező szimpátia miatt még nem lesz minden félkegyelműből Allesmor, angelsoul vagy cirqle, erre külön szeretném a figyelmed felhívni :)
Sixtust amúgy ezért a szervezkedő, oldalakat felállító és egymás ellen fordító agitációjáért (is) raktam ki. Ha folytatod, valóban mész utána.

tiz

Well-Known Member
2016. július 21.
517
3 324
93
Tehát mindenki, aki nem kritikátlan az oroszokkal szemben az atlantista. Sőt, el is vagy nyomva. Konkrétan a szakmai kritikákat pont az oroszfan társaság nívótlansága miatt kapjuk, csak szólok.
Bár sok részlettel egyetértek, azért azt is tegyük hozzá, hogy az ukránpárti oldal legalább akkora, ha nem nagyobb blődségeket képes ideírni, mint az oroszpárti.

Ásó, péntek, mosógép, csak hogy pár dolgot említsek.

Konkrétan rajtad azt érzem, hogy szívesen rugnál az oroszpártiakba amikor csak lehet. Lehet, hogy tévedek, ez esetben elnézést, de akkor is ez jön át.

Az pedig, hogy a teljesen egyértelmű, vitaképtelen "trollok itt garázdálkodnak szabadon 3 éve, felőrölte mindenkinek az idegeit. Én Plavor-on kívül kb. mindenkit ignorra raktam, mert - bocsánat - idióták.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 285
38 038
113
Nyári pillanatok.
Molot UGV

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 540
10 520
113
Tehát mindenki, aki nem kritikátlan az oroszokkal szemben az atlantista. Sőt, el is vagy nyomva. Konkrétan a szakmai kritikákat pont az oroszfan társaság nívótlansága miatt kapjuk, csak szólok. Az egyező szimpátia miatt még nem lesz minden félkegyelműből Allesmor, angelsoul vagy cirqle, erre külön szeretném a figyelmed felhívni :)
Sixtust amúgy ezért a szervezkedő, oldalakat felállító és egymás ellen fordító agitációjáért (is) raktam ki. Ha folytatod, valóban mész utána.
Nem vitatva vagy kritizálva az észrevételedet, de annyira humoros, hogy két önkéntes gyorsan jelezte a másik oldalról (lájkolók képében), hogy ők is vannak ám.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 218
7 323
113
sikerült mindent felvonultatnod itt, amit egy moderátor nem engedhet meg magának

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 574
14 433
113
sikerült mindent felvonultatnod itt, amit egy moderátor nem engedhet meg magának
-1. Mivel ez egy nem fizetős magán projekt maradjunk annyiban a tulaj ill megbízottja modi dönti el nekik mi férbele és ki férbele.
-2. Nem tudom és nem is kérdeztem de biztos vannak akiknek nem minden tetszik, de nem ők a létre hozok. ill. mint én, te is vendég vagy.

-3. A hétvége tanulsága ha öltönyt kérnek a megjelenéshez ne az otthoni nacimaciban jelenj meg mert bunkónak tartanak és úgy is viselkednek veled.
-3/2 ha szívességet szeretnél kérni ne hánytorgasd fel ha nem szívesen adják vagy feltételhez kötik.
ill. Nem bunkózzuk le a vedéglátó barátait.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 916
32 567
113
Amerika szerződésben garantálta Ukrajna területi épségét cserébe azért hogy Ukrajna adja oda az atomfegyvereit a ruszkiknak.

Az amerikaiaknak a kötelességüket kéne teljesíteni.
És Amerika ezt a szerződést felrúgva megpuccsolta a legitim ukrán elnököt. A többi mocsok ami ezután - 2014 után - jött az mind ennek a következménye.

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
2 065
10 612
113
És Amerika ezt a szerződést felrúgva megpuccsolta a legitim ukrán elnököt. A többi mocsok ami ezután - 2014 után - jött az mind ennek a következménye.
Tudjuk, 56 is puccs volt.

Abból milyen következtetést lehet szerinted levonni, hogy Amerika elvileg csak úgy simán megpuccsolta az oroszbarát ukrán kormányt, de az oroszok még egy Kijev elleni offenzívával és 3 év totális háborúval se tudták megbuktatni a mostani ukrán kormányt?

• Vicces
Reactions: sidewinder12

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 710
21 668
113
Az a teljes , jelenlegi Kárpátaljai nép 4,5%-a. Az egész megszavaztatása nélkül helyettük nem lehet dönteni, mert egy újabb háborús, lappangó tűzfészket hoznánk létre. Több mint egy évtizedet éltem köztük, a családommal, a Majdan beröffentésekor is a megkérdezett ismerősök óvatosan, a függetlenségre szavaztak, sem orosz sem az EU nem volt szimpatikus nekik.
Még emlékeztek a teljes , független, önálló Kárpátaljára leadott szavazatukra.. Persze azt nem tudhatom h mertek e volna előttem nyiltan kimondani mit gondolnak..

grigorij3

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 663
23 659
113
Értem. Megrémültem és bocsánatot kérek.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 422
14 596
113

De van egy olyan erzesem hogy a hibbanteknek ez nem fog tetszeni. megint leb@szta a bohocot.

Musk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Fundin

Well-Known Member
2019. június 22.
738
2 827
93
Az a teljes , jelenlegi Kárpátaljai nép 4,5%-a. Az egész megszavaztatása nélkül helyettük nem lehet dönteni, mert egy újabb háborús, lappangó tűzfészket hoznánk létre. Több mint egy évtizedet éltem köztük, a családommal, a Majdan beröffentésekor is a megkérdezett ismerősök óvatosan, a függetlenségre szavaztak, sem orosz sem az EU nem volt szimpatikus nekik.
Még emlékeztek a teljes , független, önálló Kárpátaljára leadott szavazatukra..
A balhé előtt jártam odakinn utoljára,de akkor kb évente, akkor a ruszinok sőt még a helyi ukránok is magyar iskolába akarták járatni a gyerekeket. Ahol nyilván magyarul folyt az oktatás. Nem kell különös okot keresni ott legalább volt pl kréta... nagyrészt magyar keresztény szeretetszolgálatok üzemeltették ezeket :cool:

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 608
53 429
113
Szakmai kritikákat Ti max azért kaptok, mert aki kritizál a másik táborba tartozik. Mindkét oldalon van hülye is, meg értelmes arcok is.