<blockquote rel="joker"><blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="szaki01">Meg alagutak...
Még mindig a 2S9?
</blockquote>
Szerintem igen. ..de meg nem tudtam megtalàlni õket... Februàrban làttam ùtoljàra õket.... De itt vannak tuti elbùjva valahol!</blockquote>
Nincs valami 1-2000 eurós drónotok, amit felrepítsetek, hogy körülnézzen vagy célmegjelöljön?</blockquote>
Szia Joker! Az a gond hogy ezek elõbùjnak a földalól, ürìtenek es vissza. Ha meg is van az alagùt a D 20 ugyan mit kezdjen 10 méter földel es 150 centi vasbetonnal? Egy megoldàs van... Eresszenek minket ràjuk, a gyalogsàg ràjuk tudnà robbantani a szelvényeket...csak nagyon sok vérbe kerül.</blockquote>
Folyt már ott elég vér, kár lenne a darálóba küldeni titeket. A D-20 az alagút bejáratát is támadhatná, ha bent maradnak az is megoldás, vagy ha nem tudnak visszamenni miután előjöttek. Vagy ha van valami rendszeresség a támadásokban, akkorra lehetne időzíteni a drónos megfigyeléseket, hátha észreveszitek őket. Esetleg a levegőből feltérképezni az alagutakat, vagy őrjáratozni. Mindenképp segítég lenne egy (vagy több) drón. Pl kínából már 30 dollárért tudsz olyan rendelni, amin kamera van memóriakártyával, és a standard távirányítójával 100 méterig irányítható, girókkal van kiegyensúlyozva és kb 10 percet képes repülni. Persze ennél komolyabb kell nektek, de 1-2000 euróért biztosan van olyan, amire egy GoPro-t rá tudsz kötni + egy adót ami visszasugározza amit lát, és egy nagyhatótávolságú irányító platformot hozza, ami ha mégsem irányítaná, akkor egy GPS-koordinátára hazarepül autómatikusan.