<blockquote rel="joker"><blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="szaki01">Nem. Megröntgeneztek, megjavìtottak,becsomagoltak es visszajöttem a " bàzis"-ra.
Jobbulást! Első alkalommal sebesültél meg éles helyzetben a karriered alatt vagy már volt rá példa? Ilyenkor nehéz visszamenni ugyanoda és folytatni ugyanazt?</blockquote>
Szia! Nem az elsõ. Eddig nem volt problémàm a visszatéréssel.
</blockquote>
Örülök, hogy lelkileg is jól bírod és hogy nem súlyos. Védő felszereléssel hogy állsz, mert legelőször amikor írtál azt mondtad, hogy nincs (egyelőre) mellényed meg sisakod sem. Sikerült azóta ezekhez hozzajutni? Pár oldallal ezelőtt volt szó és fotó 150(?) darab ajándék teljes testet(?) védő felszerelésről. Az kinek lesz és mennyire jó meg hozzaférhető? Egyáltalán használható-e abban a munkakörben amit te csinálsz vagy ahoz túl nehéz vagy akadályoz a mozgásban? A repesz lehet tudni milyen fegyverből jött?</blockquote>
Hàt a felszerelésem javult valamennyit. Van màlharendszerem 600 lövésig+ eu csomag, és kaptam bakancsot. Mellény, sisak tovàbbra sincs.Az a ruha nemtudom kinek lesz eddig egy darabot nem làttam.
AGS repeszt kaptam.</blockquote>
Valahonnan szerezz egy mellényt és egy bilit legalább. Nem kell Motorolának öltözz, de elég alap dolog a mai háborúkban egy jó mellény és egy elfogadható sisak. Az oroszoktól nem beszerezhető az ilyensmi?
</blockquote>
nem tudom, de összedobhatnánk itt neki. mondjuk a kijuttatás kalandos lenne
</blockquote>
Azt beszéltük az elvbarátokkal, hogy vennénk, vagy rendelnénk neki (elméletileg az E-bay-en is lehet). Aztán egy általa megadott, mondjuk Donyecki címre és névre elküldenénk neki. Aztán vagy megérkezik, vagy nem. Persze kicsit cinkes , lehet egy ukin látnánk viszont , pl. az Euronews-on, Szaki01 meg ott várná a postán...