<blockquote rel="ulippo">tootholio
Úgy tűnik nem ugyanarról a BUK-ról és kamionról beszélünk. A te 312-es BUK-odat egy teljesen fehér kamion szállítja valahol valamikor, meg lehet nézni a videón.
Tehát azt állítod ha zsákmányoltak is egy BUK-ot volt hozzá kiképzett és meglévő radaregységük a beméréséhez, és a gép véletlen lett odairányítva ugye? Kinek is az érdekében állt a lelövése mikor a szakadárok mindenhol tönkreverték az ukránokat? Ugyan azt a képet mutogatod 1 éve, senki nem tudja hogy valójában hol készültek a képek az ukránok szerint luhanszkban(érdekes hogy rögtön pár nappal utána kikerült az összes videó egy helyre) Egy hivatalos orosz média nem mondta hogy SU25 lőtte le, azóta várják a választ hogy mit keresett két SU ugyanott ugyan akkor, azóta várjuk a fekete doboz adatait(a német gép lezuhanása után 2 nappal nyilvános volt). Te csak a szokásos oroszfób demagóg bellincatféle baromságokat tudod nyökögni, ha fordítva történt volt 1 éve azt mondanád hogy az orosz légtérben volt az ő hibájuk ők irányították oda direkt. Ezzel végeztem veled, nem fogod elvonni a figyelmet arról ami nyugaton folyik, pont most fogadott hűséget az azov,aidar, tornado a pravysectornak maidan 3 után kiváncsi vagyok ki mellé állítanak.
</blockquote>
Hivatalos orosz média állította a Szu-25 mesét. Idézet hivatalos orosz forrásból:
" Vlagyimir Markin orosz Nyomozó Bizottság szóvivője kijelentette, hogy orosz nyomozók bizonyítékot szereztek arra, hogy ukrán Szu-25 okozta a malajziai Boeing-777 lezuhanását
Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_12_24/Kijev-cafolja-a-h-rt-mely-szerint-ukran-harci-repulogep-lotte-le-a-malajziai-Boeing-et-3680/
Fentebb beraktam a képeket amik bizonyítják, hogy a hiányzó rakétájú BUK Luhanszkon át haladt Oroszország felé. Vizsgálgasd csak, nagyon meggyőző, de neked persze továbbra is jogod van abban hinni amiben szeretnél hinni.