Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon kezdenek hiányozni az öreg szakik, a "vén terroristák". Ez egy nagyon nagyon rossz humánerőforrás kezelés következménye. Többek közt. A politika fogja lett a józan ész, és ez háborúban életveszélyes. Viszont egy erőteljes Ukrán támadásnál csak behívnák a most tartalékos szakikat. Már aki még elérhető közülük.Így van, nincsenek túl sokan és kár minden emberért, ezért nem is értem ezt az "ongyilkos" stratégiát.
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="szegcsab">Basszus.
Ez egy LNR támadás az ukri állások ellen.
Nyílt terepen, (bár hang nélkül vagyok kénytelen megnézni feltételezem még hurrázás is van), tisztára , mintha a II. vh.-ban lennénk :
https://www.youtube.com/watch?v=0N0rplcH32g&feature=player_detailpage
<blockquote rel="szegcsab">ukri oszlop támadás után :
https://youtu.be/qBgwW_E5FmQ
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="szegcsab">Basszus.
Nyílt terepen, (bár hang nélkül vagyok kénytelen megnézni feltételezem még hurrázás is van), tisztára , mintha a II. vh.-ban lennénk :
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="szegcsab">Basszus.
4:18 és 4:21 nél a fhhhssssz szerű hangokat az említett Muha páncélöklök inditórakétája okozza. Erre mondtam hogy esélytelenek voltak mert gyakorlatilag körbelőtték a tankot.
És igen sokak fantáziáját megmozgatja a videó - bár a rohamot nem nevezném öngyilkosnak hiszen szervezetten vonulnak vissza a lövészek és a sebesültet is kimentik - mert élőben láthattunk egy valódi akciót. Azt pedig mind tudjuk, hogy háborúban sosem az történik mint amire a kiképző-őrmesterek kiképeznek bennünket.
dudi
Én vittem volna két harckocsit....Ahogy rumcajsz is írta rossz volt a felderítés- nem számítottak ukrán tankra.
De mindegy mivel ez a video még 2014 augusztusa Novoszvetlovkánál. Így már értheto az LNR roham.
A mai szaki lebőgés után mindig mosoly lesz a számon amikor leírjátok folyton folyvást hogy a gonosz ukránok nem tartják be a Minszki paktumot ellentétben az ártatlan és becsületes szakikkal.
Ugye elismeritek hogy a szakik most megszegték <b>bizonyítottan</b> a megállapodást?
Ha nincs tank akkor pedig maradjanak helyben?A szakadárok nem rendelkeznek annyi tankkal,hogy ezt megtehessék.
Ha lett volna két harckocsi akkor is ugyan ezt láttuk volna annyi különbséggel,hogy a BTR-ek helyett harckocsi lenne és az ellenséges tank nem jött volna pár száz éterre.Tetszik ne tetszik rohamozni így kell.Aki szerint ez kocsi módszer az annyit is ért hozzá*.
*Örömmel venném ha a komcsi módszerezők megvillantanák briliáns elméjüket és felvilágosítanának arról,hogy hogyan is néz ki egy gépesített lövész alegység rohama sík terepen beásott ellenféllel szemben(ez látható a videón).
<blockquote rel="dudi">Ha nincs tank akkor pedig maradjanak helyben?A szakadárok nem rendelkeznek annyi tankkal,hogy ezt megtehessék.
Ha lett volna két harckocsi akkor is ugyan ezt láttuk volna annyi különbséggel,hogy a BTR-ek helyett harckocsi lenne és az ellenséges tank nem jött volna pár száz éterre.Tetszik ne tetszik rohamozni így kell.Aki szerint ez kocsi módszer az annyit is ért hozzá*.
*Örömmel venném ha a komcsi módszerezők megvillantanák briliáns elméjüket és felvilágosítanának arról,hogy hogyan is néz ki egy gépesített lövész alegység rohama sík terepen beásott ellenféllel szemben(ez látható a videón).