S
szpg9
Guest
Köszönet a magvas hozzászólásokért, látható, hogy sokan megpróbálják megvédeni a topicot. Akinek ez nem lenne egyértelmű, ez egy alulról, demokratiokusan szerveződő virtuális közösség. Aki itt olvas, ír, annak többnyire nincsen hátsó gondolata a topiccal, hanem informálódik, megosztja a híreket, az értékeléseket és ezzel eltölti úgy, ahogy szeretné, a szabad idejét. Ez mindenképpen jó dolog. De vannak, akik hátsó szándékkal ezt a demokratikus önszerveződést szeretnék szétverni, és úgy viselkednek mintha én egy homokos társkeresőben állandóan a heteroszex mellett agitálnék. Ez szerintem nem más, mint a virtuális közösség értékeinek a megsértése, ha tetszik, egy mélységesen antidemokratikus magatartás.. . Értsétek meg, de a főnökeitek is értsék meg, ha már az internet szabadságát is el akarjátok tőlünk venni, akkor ti viselkedtek úgy, mint a háborúpárti hiénák...uszítva féligazságokkal egymásnak az embereket... Ez lenne az a nagy demokrácia, amely körbevesz minket. Nem látjátok, hogy ez a csakazértis magatartás mekkora ellenérzéseket szül. Szerintem itt az emberek nem a vérszagra gyűlnek, hanem szeretnék bővíteni a haditechnikai ismereteiket, pusztán kedvtelésből és ehhez az is hozzá tartozik, egyes harceszközök hogyan állnak helyt egy konfliktusban.