<blockquote rel="harcosamazon">Na ulippo szívem! Ezt magyarázd ki! A médiában erről nem hallasz. Bár az ukropok látványosan vissza vonják fegyverzeteiket, de nem mindent - mert ugye van ott kapott cucc rendesen - az oroszok megtudták, hogy az ukropok ideggázt akarnak bevetni, ezért felkészültek erre is. És képzeld ulippo, az ukik folyamatosan bombáznak a mai napig. Ma is hallottam a lövéseket, mikor a férjemmel skype-oltam. Van erre valami ésszerű magyarázatod? Vagy te is azt mondod, amit a média, hogy az oroszok saját magukat lövik?
Én a férjed helyében már fontolgatnám magamban a B-tervet a távozásról. Ha úgy adódna, hogy decemberig átvennék az orosz-ukrán határ ellenőrzését az ukrán határőrök (a minszki megállapodás értelmében ebbe az irányba mennek a dolgok), akkor már nem lesz olyan könnyű átlépnie a határt mint a boldog harci időkben. Idehaza max 5 évet kaphat idegen fegyveres szervezetbe belépésért, de ha az ukránok kapják el kaphat 20 évet is terrorizmusért egy ukrán börtönben, az nem lehet túl kellemes.
Nyilván lesz valamilyen amnesztia Kelet-Ukrajnában, csak az a kérdés kik tartoznak majd bele. A magyar háborús turistákért valószínűleg senki se fog lobbizni, hogy rájuk is vonatkozzon az amnesztia és őket kicserélni se fogja senki. Ha nem jól időzíti a távozását előfordulhat, hogy az ukránoknak kell majd elmagyaráznia miért ment az országukba.
Ha minden áron harcolni és meghalni akar az orosz érdekekért akkor már nem Ukrajna hanem Szíria az ő helye. De ha leteszi a csatabárdot akkor is hősként jöhet haza, elmondhatja hogy rakodta a rakétákat az oroszoknak és hogy gubbasztott őrségben a rókalyukban.</blockquote>
ulippo! Tudom, hogy Paulo Coelho azt mondja, hogy merj nagyot álmodni, de te aztán nagyon el vagy varázsolva kis szivem. Az uki haverjaid soha, ismétlem soha nem fogják átvenni az orosz-ukrán határ ellenőrzését. Főleg, hogy porosjankótól 17 ezer katona dezertált. Na de neked beszélhet az ember. Te szerelmes vagy a zsírdisznóba.