Egy magyar áldozat története az Ukrán oldalon:
![]()
Azt akarom, hogy az egész világ tudjon a fiamról
Az oroszok oldalán harcoló magyarokról mit lehet tudni, volt halottunk, és ha igen hányan? van róla valami összefoglaló?
Most nyugodtan megvethettek, de én bizony nem támogattam a majdanos kuplerájt, hanem amikor az egykori cégemnél úgy alakult (most már leírhatom mert "po huj" az egész) egykis lóvét az Antimajdan-nak küldünk. Utána a főnököm meg elment "vezekelni" Sztanica Lugaszkaja-ba két mikrobusznyi konzervvel meg ruhával. Nem azért mert olyan nagy hazafi, hanem csak azért mert a Jobb Szektor így is kórházba küldte pár napra.
Különben meg az eset jól mutatja, hogy az egész majdanosdi erkölcstelen uszítók és megvezetett kölykök balhéja volt. "Csináljunk történelmet" ez volt a jelszó, de csak a sz..t keverték meg. Remélem a "Ronika" kedves testvére legalább felfogta, hogy mibe mászott bele az öcsikéje. Meghalt – na nem Ukrajnáért – hanem egy szűk kör érdekeiért.
Ja egy hasonló "magyar gyerek" (falumbeli) mikor hazajött 150 dollárért ajánlgatott egy "trofejnöj" (vagyis valami hulláról szedte le) Sztecskint. Mivel szeretett, törvényesen tartott vadászpuskáimat nem kívántam kockára tenni egy ilyen mordállyal elhajtottam, mint nőgyógyász a szedercsírát.