Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kommenteket néha átolvasva valamit nem nagyon értek. Itt mindenki evidenciának veszi, hogy előbb vagy utóbb bekövetkezik az orosz hadsereg bevetése.
Az lehet, hogy én látok rosszul valamit, de nekem ez egyáltalán nem egyértelmű, sőt a legkevésbé sem tartom valószínűnek.
Putyin eddigi taktikája szerintem teljesen más irányba mutat.
Az orosz szocializációjú és jórészt orosz identitású hadsereg mind ez ideig mozdulatlan. Ennek a tisztikarába nagy valószínűséggel beépült GRU (FSZB) a saját most még inaktív hálózatát egyetlen pillanat alatt utasíthatja egy katonai puccs végrehajtására és ez a több százezres reguláris haderő megindulhat Kijev ellen. Egyetlen orosz katonának sem kellene átlépnie a határt.
Ez lenne csak igazán szar helyzet a médiának. Ezt nem lenne egyszerű Putyinra fogni.
A kommenteket néha átolvasva valamit nem nagyon értek. Itt mindenki evidenciának veszi, hogy előbb vagy utóbb bekövetkezik az orosz hadsereg bevetése.
Az lehet, hogy én látok rosszul valamit, de nekem ez egyáltalán nem egyértelmű, sőt a legkevésbé sem tartom valószínűnek.
Putyin eddigi taktikája szerintem teljesen más irányba mutat.
Az orosz szocializációjú és jórészt orosz identitású hadsereg mind ez ideig mozdulatlan. Ennek a tisztikarába nagy valószínűséggel beépült GRU (FSZB) a saját most még inaktív hálózatát egyetlen pillanat alatt utasíthatja egy katonai puccs végrehajtására és ez a több százezres reguláris haderő megindulhat Kijev ellen. Egyetlen orosz katonának sem kellene átlépnie a határt.
Ez lenne csak igazán szar helyzet a médiának. Ezt nem lenne egyszerű Putyinra fogni.
A hadsereget max megosztotta a jelenlegi konfliktus, de annál többet nem. Attól, hogy Janukovics helyett Jacenyuk ül abban a bizonyos székben, még nem lett kevesebb hadrafogható harckocsi vagy helikopter pár hónap alatt.
joker
Már miért lenne ez a teljes ukrán haderő?
Én csak arra gondoltam, hogy ez olyan putyinos lenne.Mondjuk egy beavatkozásnak is vannak lépcsői, és mekkora fricska lenne már az oroszok részéről, ha létrehoznának egy repüléstilalmi zónát Kelet-Ukrajna felett (a'la Líbia)
Egy fegyveres puccsal hatalomra került kormányt belső fegyveres puccsal megdönteni.
Erre vajon mit nyilatkozna a nyugati média és mit mondana Obama?
Hogy kakukk?
<blockquote rel="joker">A hadsereget max megosztotta a jelenlegi konfliktus, de annál többet nem. Attól, hogy Janukovics helyett Jacenyuk ül abban a bizonyos székben, még nem lett kevesebb hadrafogható harckocsi vagy helikopter pár hónap alatt.
Azt azért szívesen megnézném a híradókban amint egy néger nyilatkozik angolul mint egy ősi ukrán család sarja.meg hirtelen "Allah Akbar"-ozó ukrán, esetleg - szintén natív ukrán - afroamerikai szabadságharcosok tűnnek fel.
Joker!itt sorjáznak a különböző videók a netről, de még egyetlen egy videón nem láttam pl. MBT-ket amint törnek előre az utcákon, Önjáró lövegeket amint épp a városrészt lövik hullába! A videókról nekem az jön le, hogy itt csak a olyan alakulatok vannak bevetve, amelyek könnyű fegyverzettel vannak ellátva. BTR-ek azt pont! Kicsit megtámogatva helikopterekkel. Szerintem az ütős része valahol a város és az orosz-ukrán határ között van felvonulva. De majd Boki vagy Dima kijavít, ha tévedek!
Én csak arra gondoltam, hogy ez olyan putyinos lenne.<blockquote rel="GrGLy">Mondjuk egy beavatkozásnak is vannak lépcsői, és mekkora fricska lenne már az oroszok részéről, ha létrehoznának egy repüléstilalmi zónát Kelet-Ukrajna felett (a'la Líbia)
Azt azért szívesen megnézném a híradókban amint egy néger nyilatkozik angolul mint egy ősi ukrán család sarja.<blockquote rel="GrGLy">meg hirtelen "Allah Akbar"-ozó ukrán, esetleg - szintén natív ukrán - afroamerikai szabadságharcosok tűnnek fel.
Akkor ki és milyen egyezményt szegett meg(ajánlom azok figyelmébe akik azt fújják,hogy az oroszok egyezményt szegve csatolták el a Krímet)?
http://www.kerozingozos.hu/2014/05/02/a-szuz-es-a-medve-meg-a-tobbiek/