<blockquote rel="phaidros">Igen, nyilván, azért vannak folyamatosan, majd' két éve nato kiképzők nyíltan Ukrajnában. És nyilván a békés demokrácia jegyében vezet minden szál a nato-hoz az euromaidan esetében is.
Ez nem is lenne gond, csak fel kellene vállalni, mint ahogy minden "oroszpárti" elismeri, hogy Oroszország támogatja a szakadár megyéket.
Mindez mit sem cáfol abból az állításból, hogy Oroszország háborúzik Ukrajnában nem az EU. De még a NATO kiképzők sem háborúzni mennek mint az oroszok. Akik azért mennek, hogy segítsenek nekik azokat úgy hívják barát. Akik meg azért, hogy háborúzzanak ellenük azokat úgy, hogy ellenség.
Ja, és ezek szerint Lavrov és Putyin nem "oroszpártiak" mert minden oroszpárti elismeri, hogy Oroszország támogatja a szakadárokat, de ők nem, szerintük Oroszország nem vesz részt a konfliktusban.</blockquote>
Én még midig úgy emlékszek, hogy az ukrán Jobb Szektor majd az ukrán hadsereg támadta meg a kelet-ukrajnai területeket, és nem az ott lakók az ukrán többségű területeket . Sose hallottam, hogy az oroszok ostromolják Kijevet vagy Zsitomirt. Ha te erről tudsz, akkor tegyél már ide kérlek egy erről szóló linket.
Ezeket a "békés" ukrán támadásokat támogatják szintén "békésen" a "békés" katonai kiképzést folytató NATO-kiképzők, akik nyilván ukrán népi táncra vagy trombitálásra képezik ki az ukrán katonákat.
Azon meg senki se csodálkozzon, hogy az oroszok támogatják az orosz lakosság önvédelmi harcát, miután népszavazások nélkül kerültek orosz többségű területek külföldre a Szu. felbomlásakor. Más nagyhatalmak ennél sokkal komolyabban is beavatkoznak külföldön. Gondolom hallottál már Afganisztánról, Irakról, Líbiáról, Bahreinről, Jemenről és más területekről. ahol az USA és szövetségesei avatkoztak be katonailag, ahol még csak saját kisebbségeik se élnek. Az itteni halottakért még nem hallottam tőled reklamációt, szóval ha NATO állam katonája öl meg külföldön valakit, azért nem kár, megérdemelte, miért született oda, ahova most demokráciát exportálnak?!