Az ő nyomulásuk az erőszakos, az EU békésen nyomul de többet ér el vele mint ők az erőszakos nyomulással.
Az ő függetlenségüket, területi egységüket senki nem fenyegeti, ők fenyegetik mások függetlenségét és területi egységét.
Tényleg, az orosz csapatok már felsorakoztak a mexikói-USA határon, nemsokára ledöntik az ottani kerítést és tankjaik sárba tiporják az amerikai szabadságjogokat. Ha az USA ez ellen megpróbál fellépni, nem fog sikerülni, mert a Kubába telepített orosz rakétavédelmi rendszer ezt megakadályozza, és indítják az orosz csapásmérő rakétákat Venezuelából. Aljas módon megszűnt a Varsói Szerződés is, ez is a nyugat demokráciáját veszélyezteti... még nem tudni hogyan, de majd ulippo kitalálja!
Ezzel szemben a NATO/USA oldalon semmiféle katonai alakulat, légierő, haditechnika nincs az orosz határ 100-500 km-es közelségében, ez háború esetén hatalmas veszélyt jelent a fegyvertelen demokráciákra. Nem csoda, hogy fenntartják a NATO-t, ami az azóta megszűnt Varsói Szerződés katonai ereje ellen lett felállítva. Ezért is kellett a NATO légierőket és hadseregeket Észak-Afrikában és a Közel-Keleten bevetni, hogy legyen hol élesben gyakorlatozniuk (nyilván otthon nem férnek el, hiszen túl kicsi országok), aztán hatalmas módon farizeusként felháborodni, mikor az oroszok is beavatkoztak Szíriában.
Abból is látszik az oroszok nyomulása, hogy atomháborút kockáztatva NATO/USA katonák százezreinek életét kellett feláldozni, hogy pusztító háború árán kiverjék Ivánt Kelet-Európából, a Baltikumból, a fél Kaukázusból, Kazahsztánból, Tadzsikisztánból és Türkmenisztánból, MERT ÖNKÉNT NEM MENTEK HAZA??!!
Szóval veszélyesek az oroszok, mert nyomulnak...
az elején néha vitatkoztam vele, de rájöttem, ezért nem kell nekem rádiókabarét hallgatnom, elég ulippot olvasni (csak néha már fáj a hasam a röhögéstől).