<blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="ulippo">Oroszországban 185 nemzeti kisebbség van akiknek nem rendeztek ilyen népszavazást, Ukrajnában meg 6-7, no akkor ki az elnyomó diktatúrák koronázatlan királya az igazi népek börtöne?
Csillagocskám, az oroszországi kisebbségek túlnyomó többsége országon belül van, akárhogy is szavaznának, nincs velük határos anyaország, akikhez csatlakozhatnának! Nézz már utána, hogy is áll ebből a szempontból szeretett diktatórikus Ukrajnád! Egyébként különösebben nem érdekel Oo. (kivéve a világpolitikára gyakorolt hatását), mivel ott nincs magyar kisebbség, én már csak ilyen hülye vagyok, hogy első másod és harmadsorban a saját népem sorsa érdekel, mert az mindenki mást hidegen hagy.</blockquote>
Ha érdekel az ukrajnai magyarok sorsa akkor miért akarod, hogy rosszban legyenek az ukránokkal akiknek az országában élnek? De még ha Kárpátalja független is lenne az ottani magyar kisebbség még akkor is az ukránok országában élne.</blockquote>
Egy szót nem írtam Kárpátaljáról, így egészben úgysincs magyar többség, viszont anno mindenkit elfelejtettek megkérdezni, kinek az országában akarnának élni. Mivel a határmenti három járásban magyar többség van, én kétlem hogy ott Ukrajnát választanák. Már ha demokrácia lenne ott, és választhatnának. Ugyanígy van "némi" lengyel lakosság - na hol is - hát a lengyel határ környékén. Talán őket is meg kellett volna kérdezni ez ügyben, ha már demokráciát kíván Ukrajna. De ezek szerint nem kíván csak mondják, ha csinálni kellene a demokráciát, akkor inkább felháborodnak és szeparatizmust emlegetnek. Pedig ők is szeparatisták voltak mikor kiugrottak a Szu.-ból, szóval ez csak akkor bűn szerintük ha más csinálja?!. Vagy speciális ukrán demokráciáról van szó, ahol az ukránok mondják meg mi a jó másoknak?! Csak szerintem ezt nácizmusnak vagy kommunizmusnak hívják inkább.....</blockquote>
Melyik az a három járás ahol magyar többség van? És pontosan hol vannak többségben a lengyelek? Konkrétumokat is tudsz mondani vagy csak beszélsz össze-vissza mint egy idióta?</blockquote>
Sértegesd a jó édes ..... te jellemtelen bunkó, anélkül még kérdezni se tudsz?!</blockquote>
Te meg válaszolni nem tudsz?</blockquote>
Nagyszőlősi, Beregszászi és Ungvári járások, csak hogy ne halj meg teljesen hülyén, a jellembeli állapotodon ez a tudás meg sajnos úgyse segít....</blockquote>
Ebből két járás ukrán többségű. Leülhetsz. Kettes mert egyet azért tudtál.