Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy látom, megint voltak vagy 200-an.Békemenet Kijevben.
Én csak ezen az egy képen látok vagy 150 embert, de szerintem szánalmas kekeckedés ilyenkor számolgatni meg kevesellni. Ez egy pozitív rendezvény volt a béke mellett, tán ez szúrja a szemed ezért becsmérled?Ahogy látom, megint voltak vagy 200-an.
Én csak ezen az egy képen látok vagy 150 embert, de szerintem szánalmas kekeckedés ilyenkor számolgatni meg kevesellni. Ez egy pozitív rendezvény volt a béke mellett, tán ez szúrja a szemed ezért becsmérled?
Szerintem viszont nincs összefüggés ezen a rendezvényen résztvevők és a kormány támogatottsága között. Ez nem politikai rendezvény volt hanem nemzetközi békenap. Pártállástól függetlenül bárki elmehetett aki egyet értett a rendezvény üzenetével.Látom ma délelőttös beosztásban vagy, mert nagyon figyelsz.
Az ukrán (báb)kormánynak nem békemeneteket kellene szerveznie, hanem a békét kellene megteremtenie. Csak hát mivel (báb)kormány, igy nem futja másra, csak ilyen "műbalhékra". A résztvevők száma viszont jól reprezentálja a (báb)kormány támogatottságát a nép körében.
Szerintem viszont nincs összefüggés ezen a rendezvényen résztvevők és a kormány támogatottsága között. Ez nem politikai rendezvény volt hanem nemzetközi békenap. Pártállástól függetlenül bárki elmehetett aki egyet értett a rendezvény üzenetével.
Szerintem te csak kekeckedsz, nem először fordul elő hogy berakok néhány képet egy rendezvényről és gépiesen jönnek a gunyoros megjegyzések arról, hogy jaj de kevesen vannak, ez nálatok a sablon kekeckedés bármilyen rendezvényre. Miközben fogalmatok sincs hányan voltak, csak néhány képet raktam be nem az összeset, pár kiragadott képből következtetni se lehet a résztvevők számára, de kötözködni, gúnyolódni meg becsmérelni persze lehet ha nem értesz egyet a rendezvénnyel.
Mikola Malomuzs sosem volt a belső felderítésnél. Juscsenko alatt irányította a titkosszolgálatot. Volt még Janukovics tanácsadója is. A többi stimmelhttp://karpathir.com/2016/09/22/magyarorszag-igenyt-tarthat-karpataljara/
"Nem zárható ki, hogy Ukrajna nyugati szomszédai szemet vetnek a határ menti területekre, s kísérletet tesznek azok elcsatolására, Magyarország például igényt tarthat Kárpátaljára.
Mindezt az Ukrán Felderítő Szolgálat egykori vezetője fejtette ki a Gordon című kiadványnak adott interjújában. A szóban forgó cikkből a transkarpatia.net kárpátaljai regionális ukrán nyelvű hírportál idéz. Eszerint Mikola Malomuzs elképzelhetőnek tartja, hogy Ukrajna szomszédai kihasználják az itteni bizonytalan belpolitikai és belbiztonsági helyzetet, s megkísérlik elcsatolni a nyugati régiókat. A felderítő szolgálat volt parancsnoka ezt a verziót ugyan kis valószínűséggel prognosztizálja, de teljesen elvetni sem tudja.
Konkretizálja is a lehetőségeket:
Magyarország Kárpátaljára, Románia Bukovinára, míg Lengyelország Halicsinára és Volinyra tarthatna igényt..."
És ezt itt a fórumokon már réges rég megtárgyaltuk. Az viszont érdekes hogy egy már nem hivatalos volt Ukrán hivatalos nyilvánosan megemlíti.. Viszont a ruszinokról ő is nagy ívben hallgat. És a Lengyel étvágyat mintha kissé alábecsülné. És állítólag több vezető Ukrán politikus rendelkezik Román állampolgársággal is.
Konkrétan milyen készülődést látsz itt Ukrajna összeomlására? Vagy nem konkrét készülődésről beszélsz hanem csak valahogy valamiért úgy tűnő készülődésről?Az figyelemreméltó, hogy egyenként a legtöbb szomszédos országa támogatásáról biztosítja Ukrajnát/ Porosenkot, és valahogy valamiért úgy tűnik, mindegyik készülődik Ukrajna összeomlására. És ezt Porosenkoék is tudják.