Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amerikaik és az oroszok Kína kivételével mivel ott már sok hiperszonikus cuccot észleltek az amerikaiak.
Amit most csinálnak az Ukránok az mi lesz? egy Iskandder-M vagy egy R-500 hasonló?
Nekem is vehetne.http://444.hu/2016/11/26/traktort-vesz-a-magyar-allam-a-karpataljai-magyar-termeloknek
Traktort vesz a magyar állam a kárpátaljai magyar termelőknek
Nekem is vehetne.
Ennek örömére iszok egy fröccsöt én is.Nyugi, nekem se vesz, de máma kirúgok a hámból! A Bethlen Alapnál csak bejött az újságírói támogatás! Nem sok píz az a 120 ezer, de pár publicisztikához a Tisza konyak meg a Robert Dooms sör (józanon sokszor nem merem leírni amit gondolok) már adott! Megjegyzem a 16 milkára összesen 98 firkász és plajbászhegyező-segéd pályázott, ebből a harmada (elég jól ismerem a szakmát, meg ebben a kicsike pocsolyában minden hal köszön a másiknak) a büdös életben nem járt szerkesztőség közelében, de én biza senkitől nem sajnálom, mert az efféle "névre szóló" pályázatoknak több értelme van mint amikor a kegyelmes-méltóságos magyarságszervezetek kapnak lovettát oszt majd osztják-szorozzák ahogy nekik tetszik.
Most viszont megyek mert vár reám egy aszalt szilvás, füstölt szalonnával spékelt fácánsült meg némi mátralji borocska! Egyszer élünk vazze! Éljünk hát a mának!!!
Hármat találhatsz...http://karpataljalap.net/?q=2016/11/23/uj-kisantantrol-vizionalnak-az-ukran-nacionalistak
http://www.karpatinfo.net/cikk/belfold/mentesit-betegseg-behivo-alol
Engem elsősorban az érdekelne, miért jelent most meg ez a cikk.
Ha nincs hó menjél kocsival, de legyen nálad dollár mindigOlyan kérdésem van kátpát aljai fórumozókhoz,hogy mennyire biztonságos manapság ukrajna,január első felében otthon leszek,vagy 10 éve tervezem megnézni a hágót,de mindig máshogy alakul,de nem adom fel olyan könnyen.Kérdezném még,hogy esetleg van e oda valami turista busz járat,vagy hogyan érdemes nekiindulni?
Ezért említettem a dollártMennyire fénylik a Magyar rendszám,egy ukrán rendőrnek?Azt (is) hallottam,hogy ésszerűbb ott kocsit bérelni,vagy valakit megkérni,hogy vigyen el,helyi kocsival,mert minden járőrnél baksist kell fizetni.
Ez jó topik erre?![]()
Ez túlzás! Sokszor voltam az elmúlt évben de a rendőrőrsig csak egyszer jutottam Munkácson de elengedtekMennyire fénylik a Magyar rendszám,egy ukrán rendőrnek?Azt (is) hallottam,hogy ésszerűbb ott kocsit bérelni,vagy valakit megkérni,hogy vigyen el,helyi kocsival,mert minden járőrnél baksist kell fizetni.
Ez jó topik erre?![]()
H
Hármat találhatsz...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..