Ezeket ki számolja és hogyan?Basurin tájékoztatása szerint, az elmúlt napon kétszeresére nőtt az Ukrán támadások száma, az Ukránok 1161 alkalommal sértették meg a tűzszünetet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezeket ki számolja és hogyan?Basurin tájékoztatása szerint, az elmúlt napon kétszeresére nőtt az Ukrán támadások száma, az Ukránok 1161 alkalommal sértették meg a tűzszünetet.
Ezeket ki számolja és hogyan?
Ezeket ki számolja és hogyan?
Magyarország 50 millió eurós hitelt ad Ukrajnának a határátkelő megépítéséhez.
http://www.unian.info/economics/164...50-mln-loan-from-hungary-to-equip-border.html
Én nem tudok ukránul csak azokat a magyar verziókat ismerem amik itt feltűntek.
Nem tudsz ukránul??? NEEEM? Akkor mi a faszomat orosz nácizol meg ukrán demokráciázol itt? Gyere át a határon Záhonynál, aztán majd megmutatom neked, hogy én nemcsak erre a fórumra vagyok hajlandó regisztrálni a kedvedért, hanem még sok minden másra is hajlandó vagyok érted. Elvisztek az ATO-ba és beleverem az orrod az ukrán európaiság megszagolható valóságába.
Még ukránul sem tudsz de okoskodsz? Megadom magam...
Én válaszolnék, de ezt a hsz emet is törölnék 2 perc alatt, ahogy eddig is.Ha tényleg jogász (biztos hogy az??), akkor megkérdezem: bárki hány éves korára tudja megszerezni a jogi diplomát Ukrajnában, és hány év munka-tapasztalata lehet jogi/korrupciós ügyekben 23 éves korára?!!
Bizony!Én válaszolnék, de ezt a hsz emet is törölnék 2 perc alatt, ahogy eddig is.
Ha meg ulippo tól vársz választ, hát arra várhatsz...
Akkor milyen alapon mered cáfolni, ha azt se érted mit mond?!! Vagy bátor vagy tudatlanul is hazudni?!!Én nem tudok ukránul csak azokat a magyar verziókat ismerem amik itt feltűntek.
12delta szerint szennyezett génállományról beszélt amit valószínűleg google-fordítóval ferdített orosz forrásból, ukrán harald szerint aki épp azért regisztrált most, hogy ezt nekünk lefordítsa, nem szennyezett hanem hiányzó génállományról beszélt. Én nem is tudom melyiküknek higgyek.
Talán nem ártana lefordítani a teljes szöveget, hogy lássuk tényleg egy rasszista fasiszta náci banderista beszédet mondott az illető, vagy csak egy kiragadott mondatán rugóznak az ilyen hírekre vágyók.
A lényeg amit Porosenko mondott Brüsszelben és Hrojszman Budapesten és abban semmi rasszistafasiszta nácibanderista nem volt. Különben is kezd unalmas lenni az orosz propaganda állandó rasszistázása, fasisztázása, nácizása, banderistázása.
Miért Mo on a sz@rt nem sz@rnak hívják? Mi nálunk még mindig az.Bizony!
Ha csúnyán beszélsz a szádra fognak ütni.
Hogy ez kinek az ölebe odaát azt nem tudom, de ez állítólag Avakové és mit ad isten a helyettese is lett.Anna Kalincsuk 23 éves jogászt nevezték ki a korrupciós ügyekben eljáró átvilágítási hivatal élére Ukrajnában.
A 23 éves jogász már befejezte a tanulmányait?Na igen, biztos sok tapasztalatot szerzett már.... bizonyos területeken. Ilyen komoly egész Ukrajna, vagy esetleg még ennyire sem?!!
hát a teste az átlag alatt van, talán a technikája amitől felfelé ível a f...., akarom mondani a karrier