ő az a fajta bunkó proli aki Trumpra szavaz, megmondták a művelt libsikFoghiányos nincs kigyúrva luxuskocsi stbde már tuti van felesége és gyereke .
Bezzeg a fejlett nyugati (Európai társadalmakban) már nem ember az iylen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ő az a fajta bunkó proli aki Trumpra szavaz, megmondták a művelt libsikFoghiányos nincs kigyúrva luxuskocsi stbde már tuti van felesége és gyereke .
Bezzeg a fejlett nyugati (Európai társadalmakban) már nem ember az iylen.
Az ukrán védelmi minisztérium elismerte, hogy támadó hadmuveletet folytat a Donbassz ellen. Méterrol méterre haladnak elore -jelentette ki az ukrán védelmi miniszter -helyettes.
Mil.Maps. szerint sehol se törtek át az ukik. Pillanatnyilag nincs nagyobb támadó művelet egyik oldalról sem. Donyeckben nincs víz mert szétlőtték a vízműveket megint a terroristák (azok mert direkt civil létesítmény támadása terrorizmus).Tudunk valami t azóta a helyzetről?
A magyar királyi rádió épp most mondta, hogy a szakadárok nehéztüzérséggel lövik Avdejevkát. És hogy a polgári lakosságot pusztítják.Az ukrán védelmi minisztérium elismerte, hogy támadó hadmuveletet folytat a Donbassz ellen. Méterrol méterre haladnak elore -jelentette ki az ukrán védelmi miniszter -helyettes.
én emiatt már reggel kétszer hánytam, hogy lehetnek ennyire szánalmas hazugok? 100 éve még megértettem, mert nem volt alternatív média ahol minden megtalálható képpel videóval, de most egy közepesen retardált is megtalálja az ellenkezőjét annak amit mondanak... tényleg ennyire hülyének néznek minket?A magyar királyi rádió épp most mondta, hogy a szakadárok nehéztüzérséggel lövik Avdejevkát. És hogy a polgári lakosságot pusztítják.
Vagyis beolvasták az ukrán verziót.
Pfu. Nehéz néha higgadtnak maradni.
itt van. Uli megint bukott:Nézzétek át a kolégákkal a német sajtót. -annyit segítek .
Majd Putyin hallgatja Ferihegyről befele,és fel tesz néhány kínos kérdést a királynak...én emiatt már reggel kétszer hánytam, hogy lehetnek ennyire szánalmas hazugok? 100 éve még megértettem, mert nem volt alternatív média ahol minden megtalálható képpel videóval, de most egy közepesen retardált is megtalálja az ellenkezőjét annak amit mondanak... tényleg ennyire hülyének néznek minket?
Mil.Maps. szerint sehol se törtek át az ukik. Pillanatnyilag nincs nagyobb támadó művelet egyik oldalról sem. Donyeckben nincs víz mert szétlőtték a vízműveket megint a terroristák (azok mert direkt civil létesítmény támadása terrorizmus).
Maripol térségére vagyok kíváncsi mert ot tegnap nagyon megindultak harckocsikkal de a jelek szerint lepattantak a DNR. vonaláról.
Csak ők a teljesen retardáltakra utaznak, és nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a társadalmat azzá tegyék. Pl, itthon nincs kábeltévém, mikor megyek hajat vágatni általában RTL Klub megy a fodrásznőnél, az alatt a 20 perc alatt annyi sötétség kifolyik onnan, hogy hazafele egy Magne B6-ot be kell vegyek, hogy kicsit az agyamat hozza helyre. És van aki ilyenen él, egész nap azt a szart (és társait) nézi, szóval sajnos van befogadó tömeg a királyi rádió hazugságaira, aki szószerint beveszi az egészet úgy ahogy elmondják neki.egy közepesen retardált is megtalálja az ellenkezőjét annak amit mondanak...
A magyar királyi rádió épp most mondta, hogy a szakadárok nehéztüzérséggel lövik Avdejevkát. És hogy a polgári lakosságot pusztítják.
Vagyis beolvasták az ukrán verziót.
Pfu. Nehéz néha higgadtnak maradni.
Tartok tole ez inkabb csak a mellekhatasa a mostani politikanak. Orban szeretne beengedni az ukran munkaerot a teljes eu-s piacra. Ez tobb szempontbol is jo lenne nekunk. (Nyilvan nem allnanak meg MO-on, de a muzulman agysebeszek helyett valodi alternativat jelentenenek a nyugaton.) Meg kell ragadniuk minden lehetoseget, hogy az uki munkaerot ratukmaljak a nyugatra. (Persze szerintem folosleges ennyire tuljatszani a kartyat, ha mar egyebkent is jo lap van az ember kezeben.) A nemet forrasok pedig a kozelmultban azert valtottak korrektebb tajekoztatasra, mert ez a bevandorlas valamiert nem erdeke frau merkel csapatanak. Legalabbis en igy kepzelem.Így csinálnak "birkát" az emberekbol a félretájékoztatással-hazugsággal.