Azt reméltem objektív tájékoztatás alakul itt ki a bolsevik és a nyugatbarát oldal kôzôtt. Ehelyett egy vesztésre álló oroszpárti picsog@s ami itt megy, értem itt gioo,.
Hajlamosak vagytok elfelejteni hogy a DNR és az LNR a szuverén Ukrajna teruletét súlyosan sértô, egyértelmúen orosz katonasággal védett bolsevik bábok. 1956 a ruszkik szerint ellenforradalom továbbra is, ezt figyelembe véve árulóknak, Quislingeknek tartlak bennetek. Egyben sajnálatra méltó szerencsétlennek is, akik nem elég intelligensek ahhoz, hogy ellenálljanak a dezinformációs kampányoroszbarát ferdítéseinek. Talán túl fiatalok vagytok még ahhoz, hogy felismerjétek.
Ukrajnánál bonyolultabb társadalmi-gazdasági-katonai tragikomédia jelenlegi tudásom szerint nincs Európában. Tiltakozom minden egyszerúsítô, általánosító vélemény propagalásától, fôleg droid armchair generáloktól, akik egy komolyabb határátkeléstôl ôsszeszarnák magukat a ruszkik által megszállt teruletek felé...
Illene figyelembe venni, hogy a súlyos bolsevik ôrôkségtôl szenvedô Ukrajna a ruszkikkal szemben a demokrácia rôgôs útját választotta. Ezzel szemben az oroszok a panelrobbantások után a rég bevált diktatúrát és az putyini-jelcini oligarchia tovább gazdagítását válaszották...
Óriási a korrupció náluk, a viszonyokat szerintem legjobban a feudo-kriminális anarchia jellemzi. Ehhez képest kell figyelembe venni az ukrán sereg harci teljesítményét és morálját.