Jelentem elnézést kérek, de ez akkora ziccer volt, hogy (az amúgy általam nem szívesen használt) trágárságot is megengedő speciális helyzetbe kerültem, így mint szemléltetőeszköz került felhasználásra. Mindemellett újból megtenném, hiszen a hozzászólás nonszensz, dokumentált, koordinátákkal bemutatható valóságtól elrugaszkodott mivolta következtében személyem polgári, mérsékelt, demokratikus, elfogadó, sokszínűséget és párbeszédet hirdető hányadán felülkerekedik a politikailag nem korrekt, demagóg, populista, unortodox, illiberális fanatikus réme, amely a fent teljes szörnyűségében megmutatkozó példán keresztül rombolja az egységes Európába, az Unió intézményeibe, a szövetség elöljáróiba és azok döntéseibe, illetve ezen döntések és demokratikus válaszlépések hírvivőibe, az orosz agressziónak megálljt parancsoló tényfeltáró ügyosztály jelenlévő tagjaiba vetett hitet és bizalmat földig rombolja, annak megálljt parancsolni nem vagyok képes.
Ezen tény fényében kéretik a biztpol topikokra vonatkozó negatív attitűdjeiket az ukrán népet terrorizáló orosz barbárok gyerekgyilkos, vízműpusztító tankjaihoz a putyini diktatúra szabadságot elégető hőjével hegesztett, ártatlanok vérétől sikamlós, egy AR-csöveket hajító galamb hozta szebb nap könyörtelenül eltakarni próbált sugaraiban vérvörösen megcsillanó láncaival az egyenlő bánásmód nemes eszméjétől az ulippoi arcbőr-vastagsághoz hasonló távolságokban tartani.
Nem amúgy, tényleg trágárra sikerült, bocs.