T
Törölt tag 1526
Guest
A NATO felszólítja Oroszországot, hogy tartsa tiszteletben a nemzetközi vállalásait, vonja vissza a csapatait a Krímről és fejezze be a beavatkozást Ukrajna területén.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem.Kétszer a levegőbe szó szerint ez áll a jelentésben.Nem feléjük.Hatalmas különbség még jogi szempontból is.Pontosan arról az esetről beszélt, konkrétan arról. Nem közvetlenül a megfigyelőkre lőttek, de feléjük, elzavarták őket, ezzel megsértették a minszki egyezményt ami szerint általános és feltétel nélküli hozzáférést kell adniuk a megfigyelőknek. A lövöldözéssel pedig veszélyeztetik őket.
A mai jelentés szerint most megint a drónjukra tüzeltek.
Hát igen a mi Kossuth Lajosunk is egy diktátor volt mikor "megüzente".....Zaharcsenko bejelentette, hogy kétmillió katonája van. Tehát a katonájának tekinti a gyerekeket, nőket és öregeket is.
Az ukrán parlamentben ünnepi a hangulat az EU-s vízummentesség megszavazása miatt.
Anders Fogh Rasmussen jó híreket hozott Amerikából. A Trump-kormányban erős a támogatottsága Ukrajnának és további lépések várhatók Oroszország háborújának megállítására.
Nem én mellékeltem hozzá, ez áll a tweetben csak lefordítottam. Engem nem ez emlékeztet észak-koreai agit propra, hanem inkább a népköztársasági propaganda, mondjuk nem meglepő, hogy az észak-koreai és a donyecki-luhanszki népköztársaságoknak hasonló a nyelvezete.Ilyenkor azon gondolkozom, hogy amikor ilyen szöveget mellékelsz hozzá komolyan is gondolod vagy tényleg ennyire elvakult vagy. Mintha valami észak - koreai agit prop szöveget olvasnánk....
Nem én mellékeltem hozzá, ez áll a tweetben csak lefordítottam. Engem nem ez emlékeztet észak-koreai agit propra, hanem inkább a népköztársasági propaganda, mondjuk nem meglepő, hogy az észak-koreai és a donyecki-luhanszki népköztársaságoknak hasonló a nyelvezete.
Tájékoztatásul közöld már, hogyan lehet megkülönböztetni párszáz m távolságról egy ukrán felderítő dront egy EBESZ-drontól? Milyen felségjelzés van és mekkora méretben az ukránon, és milyen az EBESZ-felderítőn?"LNR" fegyveresek megint rálőttek az EBESZ drónjára Luhanszknál. A lövöldözés miatt a drónt visszahívták. Amíg a levegőben volt megfigyelt 3 Gradot, 5 löveget, 7 önjáró löveget, 7 tankot, 7 páncélos harcjárműt, 13 páncélos szállítót, 6 katonai teherautót és legalább 35 katonát.
http://www.osce.org/special-monitoring-mission-to-ukraine/310016
Kész ez a csávó,"imádom"Pedig Porosenko arcán jól látszik, hogy Rasmussen hírei az USA erős támogatásáról és az Oroszország háborújának véget vető új akciókról azt bizony jó hírnek tartja.
Pedig Porosenko arcán jól látszik, hogy Rasmussen hírei az USA erős támogatásáról és az Oroszország háborújának véget vető új akciókról azt bizony jó hírnek tartja.
nagy like!Tájékoztatásul közöld már, hogyan lehet megkülönböztetni párszáz m távolságról egy ukrán felderítő dront egy EBESZ-drontól? Milyen felségjelzés van és mekkora méretben az ukránon, és milyen az EBESZ-felderítőn?
Meg lehet különböztetni az EBESZ drónt, az ukránoknak nincs ilyen drónjuk.Tájékoztatásul közöld már, hogyan lehet megkülönböztetni párszáz m távolságról egy ukrán felderítő dront egy EBESZ-drontól? Milyen felségjelzés van és mekkora méretben az ukránon, és milyen az EBESZ-felderítőn?
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál.Meg lehet különböztetni az EBESZ drónt, az ukránoknak nincs ilyen drónjuk.
Nem ez az első eset, hogy rálőnek az EBESZ drónjaira, több drónjukat is lelőtte már Putyin proxiserege, olyan is volt, hogy ellopták a drónt és letörölték róla a felvételt. Bizonyára ezt is szívesen lelőtték volna vagy letörölték volna a felvételét mert ezt látta:
Tiltott fegyverek nagy tömegét vonultatták fel a kivonási zónában, megsértették a minszki egyezményt és megtámadták az EBESZ-t.