Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Da tovariscs, ez a Szu.-ban is így működött! Még azt se tudták mikor lesz a népszavazás, de megmondták előre az eredményt!! Ráadásul akkor se tudták, és most se fogják tudni hogy mi vár rájuk.Szerintem meg fogják. Az EU csatlakozás előtt lesz egy referendum és az igenek nyernek majd elsöprő többséggel
Az a két volt ukrán kollégám is bele volt számolva, akik 3 hónap után továbbálltak, és hárman jöttek helyettük szintén 3 hónapra?!! Azt mondták ők mozognak, hogy el ne találja őket a katonai behívó. És gondolom ha egy alig 300 fős cégnél ennyien vannak, akkor az egész országban sokkal több ilyen "mozgó, vándorló" honfitársad van.Az utolsó népszámlálás szerint 12 ezer van és elképzelhetetlen, hogy ők hogyan tudnák Magyarországot kivinni az EU-ból, mikor Ukrajna is gőzerővel ide igyekszik.
.
Nem tudsz olvasni? Most írta hogy miket jelzett elôre! Amúgy vissza lehet keresni(nem te mert neked látom nem ez a melód itt)Vagy egy gép ír ide helyetted már?Szerintem ez inkább a te vágyaidat fejezi ki, azt amit te szeretnél ha történne, nem pedig azt ami történni fog.
Tehat van egy fenykep egyetlenegy orosz katonarol... ami ugye vag yigaz vagy nem, de akar igaz is lehet, hiszen miert ne lehetne ott mint onkentes. DE A NATO VAGY AKARKI ALTAL KESZITETT MUHOLDFELVETELEK AZ OROSZ TANKHADOSZTALYOKROL HOL VANNAK??? EGY MAI MUHOLD AZT MEGMONDJA HOGY EHES VAGYOK-E MIKOZBEN EGY PINCEBEN VAGYOK!!! NINCS SENKINEK FELDERITESE VAGY MUHOLDJA A VILAGON???Újabb bizonyíték arra, hogy Oroszország aktív reguláris katonái háborúznak Ukrajnában. Mikhail Us az orosz 49. hadsereg 90. légvédelmi rakétás zászlóaljának aktív katonája. A képi bizonyítékok alapján részt vett egy EBESZ drón lelövésében.
Putyin máig tagadja, hogy Oroszország katonái részt vennének az ukrajnai háborúban. Ez egyben bizonyíték arra is, hogy Putyin hazug és hiteltelen ember.
Katonákról vannak képek, nem csak képek hanem személyes beszámolók is meg amit akarsz, névvel arccal vállalva.Tehat van egy fenykep egyetlenegy orosz katonarol... ami ugye vag yigaz vagy nem, de akar igaz is lehet, hiszen miert ne lehetne ott mint onkentes. DE A NATO VAGY AKARKI ALTAL KESZITETT MUHOLDFELVETELEK AZ OROSZ TANKHADOSZTALYOKROL HOL VANNAK??? EGY MAI MUHOLD AZT MEGMONDJA HOGY EHES VAGYOK-E MIKOZBEN EGY PINCEBEN VAGYOK!!! NINCS SENKINEK FELDERITESE VAGY MUHOLDJA A VILAGON???
Miután néhány napja már Mac is "valami"-nek nevezte ("Ameddig híreket linkelget valami, nem kezdek vele semmit...) nem tudom minek vívtok vele.Oké oké, de most már nagyon érdekelne, hogy kit tisztelhetünk benned, vagy milyen indokból fejted ki ezt a tevékenységet, ezt az "egyensúly kifejtést". Már Mackensennek is nyilvánvaló, hogy nem vagy civil. EU StratCom TF ugye?
mert mazochisták vagyunkMiután néhány napja már Mac is "valami"-nek nevezte ("Ameddig híreket linkelget valami, nem kezdek vele semmit...) nem tudom minek vívtok vele.
OFFMiután néhány napja már Mac is "valami"-nek nevezte ("Ameddig híreket linkelget valami, nem kezdek vele semmit...) nem tudom minek vívtok vele.
Hmm..ki csavargat mit? Es faj-e mar neked? Szerinted egy 3. orszag nyersanyagkincserol barmit is donthet egy sved birosag erdemben? Annak adjak el es annyiert amennyiert akarjak. Ha az ukranok meg tobbet kesnek a fizetessel legfeljebb majd annyival nagyobb lesz a haborus karterites amit veszteskent fizetniuk kell majd.A stockholmi gázperről bővebben. A Gazprom 34.5 milliárd dollárt követelt olyan gázért amit le sem szállított, a bíróság ezt teljesen elutasította. Ezen kívül tiltotta Ukrajnának a re-exportot, a bíróság ezt a tiltást feloldotta. A maradékot önkényes ármeghatározással akarta megállapítani, a bíróság ítélete szerint ez piaci áron lesz meghatározva.
Putyin megint háborús eszközként, fegyverként próbálta használni a gázt, de ezúttal kicsavarták a kezéből a gázfegyvert.
Itt már volt egy próba valamilyenfajta szabályozásra és megbukott.
Ameddig nem ugrotok egymásnak, részemről beszéljetek amiről csak akartok, csak legyen köze Ukrajnához.
Tudod a romák se örülnek a gibbonoknak mert kevesebb segély marad nekik.
A semmire azért túlzás, néha közel jár hozzájuk a PKM.Hogy ennek mi a fene értelme van? Lövöldöznek egymásra a lövészárokból a nagy semmire. Mert, hogy élő erőre nem lőnek az is biztos. Totális lőszer pocsékolás.