Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hoppá, a fenti képek nem is Kijevben készültek, hanem Kárpátalján. Az ungvári határátkelőnél állítottak fel egy szimbolikus kaput ami Európába vezet. A kapu túloldalán a szlovák elnök várta őket.
Erre a nagy EU-s akármire kimentek legalább 500-an egész Kijevből? Mert a fotók alapján alig látni emebrt, igaz igyekszik a fotós jó szögeket találni, ez mindenképp dícséretes lesz a propaganda-minisztériumban. Az egész meg úgy néz ki, mint Kim Jong Un tiszteletére tartott egyik felvonulás, csak sokkal kisebb, sokkal kékebb, de legalább sokkal több pénzt elvertek rá a haverok cégei fele.
Nyissatok egy ulippo topikot ahova csak ő posztolhat, mert ha gond volt egyeseknek a spam a sok képpel bizonyos topikokban akkor ez az ámokfutás amit itt leművel nem tudom miért nem szúr szemet senkinek. Nálam továbbra is marad ignore listán.
Nekik tökmindegy.Lehet, hogy Mack így akarja elérni, hogy az IMEDIA sajtófigyelő, amely a HTKA-t szemlézi, elégedett legyen?
Nekik tökmindegy.
Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!Lehet, hogy Mack így akarja elérni, hogy az IMEDIA sajtófigyelő, amely a HTKA-t szemlézi, elégedett legyen?
Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!
Mission: impossible.Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!
Potápi: a kárpátaljai magyaroknak is kiemelt jelentőségű az ukrán vízummentesség
Akkor viszont senki sem lesz az.Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!
Szerintem viszont Ulippot meg kell tartani. Egyszeruen jobb az emberek hangulata, ha latjak, hogy lehetne rosszabb is.Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!