Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!
Hat bocs Mac, de azt akkor nagyon rosszul csinalod.... Ez a gond altalanossagban a liberalizmussal, azert hogy 1 ember jogai ne seruljenek a tobbi x -nek megkeseriti az eletet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt akarom, hogy MINDENKI elégedett legyen!!!
"Futótűzként terjedt a hír, hogy Petro Porosenko ukrán államfő vasárnapi ungvári vizitje során az elnöki konvoj elsodort egy motorost, s segítségnyújtás nélkül továbbhaladt.
A hírt felkapta az orosz média is, noha a kárpátaljai polícia azonnal cáfolta az esetet. A rendőrség közlése szerint szó nincs arról, hogy az elnöki konvojnak lenne bármi köze a motoros bukásához..."
Hat bocs Mac, de azt akkor nagyon rosszul csinalod.... Ez a gond altalanossagban a liberalizmussal, azert hogy 1 ember jogai ne seruljenek a tobbi x -nek megkeseriti az eletet.
"honved" ... azert az aljassagnak is van hatara -legalabbis eddig azt hittem. Bebizonyitottad, hogy nincs. Koszonjuk. (ha esetleg csak nyelvi problema lenne, nem jol tanultal meg magyarul, akkor meg csak szeretnem kozolni, hogy a "honved" szo a magyarban kb. a "magyar hazat vedo katona" jelentesu szo, 1848-tol. Amikre te gondoltal, az lehet "terrorista" "katona" "szabadsagharcos" akarmi, de nem honved. De mivel amugy egyebkent a nyelvtanod eleg jo, szerintem nem errol van szo.A kelet-ukrajnai fronton harcoló ukrajnai honvédek gyerekei megérkeztek a magyarországi nyaralásra.
http://24tv.ua/diti_uchasnikiv_ato_vidpravilisya_na_vidpochinok_do_ugorshhini_n828493
A te életed mitől keserű?
Szerintem a NO TO RACISM az nem liberalis, sot. Foleg ha a legaljasabb formajara, a hungarofobiara mondasz nemet. Az kifejezetten konzervativ cselekedet.Tevedes, nem keseru az eletem szerencsere, csak leirtam a velemenyem. Attol, hogy valaki inkabb vallja a konzervativ ertekeket magaenak, mint a liberalis szellemiseget, nem kovetkezik az, hogy savanyu az elete.
PEACE. RESPECT. NO TO RACISM, hogy legyen egy kis liberalis beutese is a postomnak...
Csak mert utaltál rá, hogy "1 ember jogai ne seruljenek a tobbi x -nek megkeseriti az eletet." és gondolltam, hogy magadat is beleérted azok közé akiknek megkeseredett az életük. De akkor ezek szerint a te esetedben minden OK.Tevedes, nem keseru az eletem szerencsere, csak leirtam a velemenyem. Attol, hogy valaki inkabb vallja a konzervativ ertekeket magaenak, mint a liberalis szellemiseget, nem kovetkezik az, hogy savanyu az elete.
PEACE. RESPECT. NO TO RACISM, hogy legyen egy kis liberalis beutese is a postomnak...
Csak mert utaltál rá, hogy "1 ember jogai ne seruljenek a tobbi x -nek megkeseriti az eletet." és gondolltam, hogy magadat is beleérted azok közé akiknek megkeseredett az életük. De akkor ezek szerint a te esetedben minden OK.
Azt majd a tagság dönti el hogy mi hazugság és mi nem.Pedig megkeseríti, mert ezt a sok hazugságot kell nap mint nap látni, amit Ulippo összehord.
Azt majd a tagság dönti el hogy mi hazugság és mi nem.
Nincs birtokomban egy olyan kristálygömb, amely megsúgja minden biztpol témában, hogy mi az AGITPROP és mi az "igaz" hír. Azért jártok ide, hogy ezeket az infókat kivesézzétek és megvitassátok. Ha meg valaki nem szimpatikus, arra telálták fel az ignore funkciót.
Van arrol valami lista, hogy ki az, akit a legtobben ignoralnak?
Ez igaz, de azt azert kristalygomb nelkul is tudod, hogy 1+1 az nem 3? Egy szakmai forumrol beszelunk, ha a szinvonal is szamit, akkor ne kelljen mar olyan marhasagokat kerulgetnunk itt, mint pl. "mukodo gazdasagot vett at a fidesz 2010-ben" (foleg ha van valos dolog is amit lehetne kritizalni helyette). Nem azt mondom, hogy Ulippot kell kivagni (mi lenne velunk nelkule) de aki csak gyulolkodni jar ide, ponaz, stb. azt nem eleg blokkolni szerintem, mar korabban kifejtettem miert. (Ulippo mas, ot nem a gyulolet elteti, hanem a vagy hogy egyszer Porosenko elismeri a munkajat, vagy legalabb valamelyik kisebb foukran aki mar latta ot szemelyesen).Azt majd a tagság dönti el hogy mi hazugság és mi nem.
Nincs birtokomban egy olyan kristálygömb, amely megsúgja minden biztpol témában, hogy mi az AGITPROP és mi az "igaz" hír. Azért jártok ide, hogy ezeket az infókat kivesézzétek és megvitassátok. Ha meg valaki nem szimpatikus, arra telálták fel az ignore funkciót.
Ez igaz, de azt azert kristalygomb nelkul is tudod, hogy 1+1 az nem 3? Egy szakmai forumrol beszelunk, ha a szinvonal is szamit, akkor ne kelljen mar olyan marhasagokat kerulgetnunk itt, mint pl. "mukodo gazdasagot vett at a fidesz 2010-ben" (foleg ha van valos dolog is amit lehetne kritizalni helyette). Nem azt mondom, hogy Ulippot kell kivagni (mi lenne velunk nelkule) de aki csak gyulolkodni jar ide, ponaz, stb. azt nem eleg blokkolni szerintem, mar korabban kifejtettem miert. (Ulippo mas, ot nem a gyulolet elteti, hanem a vagy hogy egyszer Porosenko elismeri a munkajat, vagy legalabb valamelyik kisebb foukran aki mar latta ot szemelyesen).
Ha meg nem lesz szabalyozas akkor elobb-utobb a normalis emberek unjak meg, mert nem feltetlen eri meg megkockaztatni, hogy az agyam kifollyon a fuleimen megegy blogen, ponaz, akarmi okorsegtol.