Dolgoznak a partizánok!
Az ukik is ezt gyanítják:
http://www.karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/hatalmas-loszerraktar-robbant-fel-kozep-ukrajnaban/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dolgoznak a partizánok!
Nagyon aktív volt. Rendszeresen írt nekünk. Valószínűsítem, hogy nem jut géphez valamely korábban említett ok miatt.Miből gondolod?
Ennél hosszabb a sztori.Nagyon aktív volt. Rendszeresen írt nekünk. Valószínűsítem, hogy nem jut géphez valamely korábban említett ok miatt.
Lehetséges, de miért nem robbantják fel akkor az összeset? Plusz mi a garancia hogy az új Nato lőszert is majd nem robbantják fel részegen?Ha a cél a NATO-szabványokra való átállás akkor ez az eset most jól meggyorsította ezt a folyamatot. A kanadai védelmi miniszter pont tegnap jelezte, hogy kész segítséget nyújtani az átállásban a védelmi szektor reformjában.
Azt mégse vallhatják be hogy megint részeg volt az egész brigád mint a múltkor a másiknál. Na meg hogy szanaszét hevertek a lőszerek.
Ugye nem Kurt Volkert bántották?Útban az EU-felé félúton...
Lehetséges, de miért nem robbantják fel akkor az összeset? Plusz mi a garancia hogy az új Nato lőszert is majd nem robbantják fel részegen?
Ennyi véletlen szerintem nincs. Ami úgy néz ki mint egy diverzáns akció, az általában diverzáns akció. Lőszerraktárak jól védett helyen, távol a fronttól sűrű egymás utánban, vérzivataros időkben ritkán pukkannak el maguktól... Ez pont az volt szerintem, amire mindenki gondol ösztönösen elsőre.Azt mégse vallhatják be hogy megint részeg volt az egész brigád mint a múltkor a másiknál. Na meg hogy szanaszét hevertek a lőszerek.
Ha rám céloztál, nagyon nem kezelem tényként azt a megérzésemet amit leírtam, s te is azt tartod a legvalószínűbbnek ezek szerint.Én nem szeretek tényként kezelni 1 gondolatot(bárén is nagy pénzt tennék rá,hogy SF meló volt)szóval az is előfordulhat,hogy a háború miatt megnövekedett lőszerigényt nem képesek a gyárak kielégíteni(ne felejtsük el,hogy egy nagy lőszergyár a felkelők kezén van)ezért ezekhez a lerakatokhoz nyúlnakahol a szabálytalanult tárolt lőszer bizony mozgatás,vizsgálat stb közben felrobbanhat.
Először 2014-ben pedzegették az Ukránok, hogy atombombához kell jutniuk- elindítani a fegyverkezési atom programot. Azóta is minden évben előveszik a témát, ahogyan idén is. Az oroszok először nem közvetlenül, de cikkek elemzések útján figyelmeztették az Ukránokat, hogy ne tegyék. Aztán már képviselők, bizottsági elnökök, a kormány tagjai is. Az Amerikaiak is szóltak nekik - idén is- , hogy ne tegyék, mert kontraproduktív lesz.Azért annak örülök, hogy legalább annyi eszük volt az ukránoknak, hogy az atombombàikat már szétszerelték.