A tankosnak , a Lajosnak.Kinek volt infarktusa?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tankosnak , a Lajosnak.Kinek volt infarktusa?
Valami rémlik.A tankosnak , a Lajosnak.
kétségtelen! jelzem,hogy mi nem akarunk Oroszországgal háborúzniCsak jelzem, ez számunkra minőségi ugrást jelentene.
nem volt nekiHa jól emlékszem infarktusa volt és hazajött. Nem az ötvenes években vagyunk, hogy kirakatpert rendezzenek neki.
Csak akkor tudunk meg bármit, ha ő maga jelentkezik. Szerintem már nem fog, de amúgy valahol 42-43 év körül lehet.Nem kell túl sok részlet, és elég privátban is. Pl él, vagy megsebesült vagy már nem harcol ott mert más prioritása lett stb.
megírják a vádbeszédet, elküldik a bírónak az ítéletet és a kihirdetés után majd gratulálnak az igazság győzelméhezCsak akkor tudunk meg bármit, ha ő maga jelentkezik. Szerintem már nem fog, de amúgy valahol 42-43 év körül lehet.
Valaki ismeri az ehhez hasonló bírósági eljárások menetét? Valaki írjon már legyen kedves, aki látott ilyet közelről vagy van jogi tapasztalata lenne pár kérdésem.
Nem hiszem hogy csak 2 fő ment ki itthonról. Azért mert még nem írt ide, vagy nem csinál blogot még egész jól el lehet kint valaki. Másrészt Harcosamazonék nem Paksiak. Szerintem ez az elfogás a Győrkösös Hídfős/Balrados felhajtás, nyomozás egyik mellékszála,eredménye. Szerintem ez a magyarázat az elfogásra és vádemelésre, míg többen nyugodtan élhetnek.Akkor ez a blog nem Szakiról szól, mert ő elmondása szerint vigyázott, hogy az arca ne legyen látható felvételeken. Jó lenne valamelyik okos oroszos ha tudna valami infót róla. (és még meg is osztaná)
Csak akkor tudunk meg bármit, ha ő maga jelentkezik. Szerintem már nem fog, de amúgy valahol 42-43 év körül lehet.
Valaki ismeri az ehhez hasonló bírósági eljárások menetét? Valaki írjon már legyen kedves, aki látott ilyet közelről vagy van jogi tapasztalata lenne pár kérdésem.
Ha jól emlékszem infarktusa volt és hazajött. Nem az ötvenes években vagyunk, hogy kirakatpert rendezzenek neki.
Igazad van, a politika mindenre képes.Szerintem elegge el vagy tevedve, ha azt gondolod nem csinalnak meg, ha eppen az kell. Egyebkent mint a fenti hirbol is latodhatod...
Csak jelzem, ez számunkra minőségi ugrást jelentene.
Ezek elpicsáznának minket.
Ha történik valami hirtelen ("derült égből a villámcsapás"), akkor honnan tudnád, hogy nem ti voltatok? Sehonnan: csak állsz és nézel ki döbbenten a fejedből, hogy "Mivanmivanmivan?!" Ez a lehetőség így kiesett, az ukránok amúgy sem arról híresek, hogy bármit is biztosra tudnának.
Az ukrán lebukás esélye kizárt: egyrészt azért, mert a dolog pszichológiájából és logikájából eredően a szakik önként jelentkeznek a szerepre (ez az, amit itt már kiveséztünk itt, de jellemző módon ulippo és társulata a ma napig sem éri fel ésszel, igaz, nem is ezért fizetik őket), másrészt meg azért, mert a nyugati sajtóban esély sincs arra, hogy ilyesmi megjelenjen. Ez főleg úgy igaz, hogy ha az ötlet nem is tőlük származott (a Tonkini incidens megvan, gondolom, ahogy nyilván az is, hogy az amerikai történelemben nem az első és nem is az utolsó háborús ürügy /nem ok, hanem nettó hazugság/ volt), amire bőven van esély, figyelemmel a balhéba befektetett összegre és a geopolitikai-gazdasági-katonai célokra. Az indító üteg helye sem nagy sztori: honnan tudod, hogy egy szaki valóban szaki? Sehonnan. A "false flag" műveletek nem igazán példa nélkül állóak a történelemben...
Nyilván maréknyi ésszel bármit meg (ki) lehet magyarázni, de ha valaki ismeri a bürokratikus hivatalok működését, akkor minimum kiröhögi az ukrán titkosszolgálatot a "véletlenül" és kizárólag pont ebben az esetben produkált villámgyors reagálásáért (ami éppen ezért messziről bűzlik, de nagyon). Szerintem.
De nyilván a Kreml ügynöke vagyok.