Vedd figyelembe ha jönnek a Javelinek akkor lehet Putyin nem éri meg a következő ciklusát. Túl sok halott orosz lesz a közeljövőben. Az özvegyek előbb utóbb borítanak.
Bezony,ha mondjuk minden javelin célba talál,és elesik 600 harckocsizó,akkor abból lesz kb 60 Orosz önkéntes,csődbe is megy az Orosz Föderáció...
Putyin meg hara-kirit követ el az irodájában.
Mit borítanak az özvegyek?Van szerinted épeszű ember a világon,aki nem tudja,hogy az Orosz katonák minimum önkéntesként ott vannak?
Már Ullippó srácnak is leírtam,de leírom neked is,mert ma amolyan "free willie" napom van:nincs olyan opció,hogy Moszkva hagyná az ukránoknak/bárkinek,hogy lerakjanak 5-6 millió Orosz nemzetiségű lakost,sem olyan,hogy utána majd ott az ukránok/bárki tisztogatni,felelősöket keresni kezdjen.Ha valamibe,na ebbe hamar belebukna Putyin,okkal.
Valamiért ezt sem ulippó,sem te nem érted,hogy aha az történne a Székelyekkel(pl) romániában,mint az Oroszokkal ukrajnában,akkor a Magyar önkénteseknek NEM,ismétlem,NEM a román hadseregben kellene szolgálnia...
Mégis mit vártak az ukránok,hogy a nyugat majd beleszalad értük egy R-36 zivatarba?
Mit nem lehet azon érteni,hogy Oroszország a világ egyik-ha nem a- meghatározó atom hatalma?
Oroszország rendelkezik a második legnagyobb szárazföldi haderővel,és kb a legnagyobb kiképzett tartalékos katona állománnyal?
Ott volt Szíria,a nagy ember kiállt,és dörgő hangon bejelentette:
1:Oroszország a világ egyik legnagyobb atomhatalma.Pont.
2:Be óhajtunk menni Szíriába,a nemzetközi jognak megfelelően.Pont.
3:Bementek.Pont.
4:Bombázni fogunk.Pont.
5:Bombáznak.Pont.
Stb...
Mit nem értetek?
Miért kell hétről-hétre ugyanazt a semmit olvasnom tőletek?Én tök hülye vagyok a lopakodó technikához,meg a légiharchoz(is),ezért kussolok ott,így jogom van nem az észt osztani arról,amihez nem értek,élhetnétek ti is ezzel a jogotokkal....
Szombat délutáni laza fórumozás,erre folyton ugyanaz a semmi dől belőletek,de én vagyok a düddő,hogy még mindig elolvasom a kommentjeidet,meg ulippóét is,de mindegy,megbocsájtok magamnak,mert szeretem magam.
Off:volt egy cimborám,vagy 15 évet dolgozott elmegyógy,és intézetben,azon a részen,ahol nem tűzvédelmi okból van csak az ajtó belső oldalán kilincs,ő mesélte,hogy egy idő után már csak az különbözteti meg az ápolókat,az ápoltaktól,hogy kinél van a kulcs,téged olvasva rendszeresen meg kell ráznom a zsebem,hogy csörög e még benne a kulcs csomó.
Elnézést a többi fórumozótól,de néha még az én hajókötél idegzetem is megrendül.