Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem közeleg, szeptember 14.-én elkönyvelitek a sokadik elmaradt offenzívátokat, lapultok pár hetet, aztán bejelentitek a következő közelgőt támadást. Ez a tény, nem a meseoffenzívák.Meg írhatjuk azt is hogy megöltétek az erős embert a közelgő offenzíva előtt...
Ezt a tényként kezelt mesemondást akár be is fejezhetnéd.
Nem látni mert kiszűrte a fake news szűrőEzt a két férfit keresi a rendőrség:
Nem látni mert kiszűrte a fake news szűrő
Tudom hogy számodra mindenki orosz ügynök aki minimum nem basz... már szét legalább egy ukrán kurvát de nem én írtam ide hogy offenzíva jön mint ahogy azt se hogy mindjárt beköszönt a béke most hogy hókuszpók halott.Nem közeleg, szeptember 14.-én elkönyvelitek a sokadik elmaradt offenzívátokat, lapultok pár hetet, aztán bejelentitek a következő közelgőt támadást. Ez a tény, nem a meseoffenzívák.
Ezt te írtad.Tudom hogy számodra mindenki orosz ügynök aki minimum nem basz... már szét legalább egy ukrán kurvát de nem én írtam ide hogy offenzíva jön mint ahogy azt se hogy mindjárt beköszönt a béke most hogy hókuszpók halott.
Csak reagálok a prop moslékodta...
Több tucat ilyen közelgő offenzíva be volt már bejelentve, most éppen szeptember 14.-ére van bejelentve, de ha ez se jön be a prop moslékban majd elkezd közelegni egy következő közelgő offenzíva.Meg írhatjuk azt is hogy megöltétek az erős embert a közelgő offenzíva előtt...
Tudom hogy számodra mindenki orosz ügynök aki minimum nem basz... már szét legalább egy ukrán kurvát de nem én írtam ide hogy offenzíva jön mint ahogy azt se hogy mindjárt beköszönt a béke most hogy hókuszpók halott.
Csak reagálok a prop moslékodta...
Súlyos környezeti katasztrófa van a Krímen egy vegyi üzem és a tározója miatt, sav csapódik ki a levegőből, korrodálja a fémtárgyakat, lehullanak a falevelek, szétmarja a tüdőt, már evakuálják az embereket, két hétre leállították a gyárat de a nyílt tározó dugig van, a 70-es évek óta töltikNem tudtok valamit erről az ukrán krím határon lévő vegyianyag mizériáról? Mert csak ukrán hírek vannak, amik...hát na....
Nem tudtok valamit erről az ukrán krím határon lévő vegyianyag mizériáról? Mert csak ukrán hírek vannak, amik...hát na....
Képzeld tudom hogy én írtam mint fikciót a fikciódra nem mint tényt véleményt stb. Csak hülye vagy hozzá hogy összerakd a dolgokat a kur. nagy ukrán szemüvegedtől az orrodon.Ezt te írtad.
Több tucat ilyen közelgő offenzíva be volt már bejelentve, most éppen szeptember 14.-ére van bejelentve, de ha ez se jön be a prop moslékban majd elkezd közelegni egy következő közelgő offenzíva.
Gyűjtik az ukrán szabadcsapatok a lőszert egy támadáshoz?Egyre nyugodtabb a front, Luhanszknál csak kettőt lőttek, Donyecknél csak hetet, Zaharcsenko távozása óta javul a helyzet.
https://www.osce.org/special-monitoring-mission-to-ukraine/392351
Töltötték az ukránok és ugye miért is bibi? Na azt elhallgatod. Azért mert a Krímen kevés a víz, az ukrán rezsim meg elzáratott minden csatornát és patakot ami oda befelé folyt, így a nyár végi aszály (mint itt is) okozott problémát. De most már esik az eső, így enyhül a helyzet.Súlyos környezeti katasztrófa van a Krímen egy vegyi üzem és a tározója miatt, sav csapódik ki a levegőből, korrodálja a fémtárgyakat, lehullanak a falevelek, szétmarja a tüdőt, már evakuálják az embereket, két hétre leállították a gyárat de a nyílt tározó dugig van, a 70-es évek óta töltik