T
Törölt tag
Guest
Az h milagro ugy beleelte magat a dologba, hogy mar a varazsgombjet sem tudja az izgalomtol rendesen figyelniÉs ez mit jelent?!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az h milagro ugy beleelte magat a dologba, hogy mar a varazsgombjet sem tudja az izgalomtol rendesen figyelniÉs ez mit jelent?!![]()
Tehát?Putyin azt mondja, hogy csak idő kérdése, hogy Ukrajna atomfegyvert fejlesszen.
Pont most, mi? Pedig volt itt török f16, felkoncolt pilóta, lemészárolt szakszervezetisek, donbasszi civilek leaknavetőzése, buszok szétlövése ... de pont most, mi?Ez a Putyin bekattant.
CNN mint hiteles kínai hírforrás ? Ne mán Lali !Nem fogja, már bejelentették.
Kína kiáll Ukrajna területi integritása és függetlensége mellett
![]()
Kína kiáll Ukrajna területi integritása és függetlensége mellett
Vang Ji kínai külügyminiszter szerint az ukrajnai válságban érintett valamennyi félnek a háborús helyzet fokozása helyett a deeszkaláción kellene dolgoznia, emellett kiállt Ukrajna területi integritása mellett - számolt be a CNN.www.portfolio.hu
Az a bibircsok hogy ugyanazok kepeztek ki az Isis es az Azov tagokat...Azok nem komoly diverzansok meg szaboterok hanem egy kecskebaszo banda ami osszejott es kigondolta h most lovoldozunk egyett es ha mar azt csinaljuk vegyuk is fel, ha sikerul a tamadas jo lesz propinak. Csak nem mindig jonn be a dolog, eleg sok video van hogy az ellenfel mutassa be a felvetelt hogy kurta szet az egesz csapatot.
egy komoly allam emberei nem fognak go prokkal menni az ellenseg teruletere szabotalni vmit. Kepzeld el egy cia-st vagy egy kgb-st, go proval elkapva, epp egy titkos bevetes kozben. Olyan media orditast baszna az ellenfel ami elkapta a videoval hogy hetekig nem lehetne nezni a tvt a kirobanno cirkusz miatt.
A folvettel egy olyan bizonyitek amit nem lehetne kimagyarazni.
Gond nelkul fel is lehet akasztani a szabotert az elso karora, senki sem mindana semmit, ott a bizonyitek h az volt.
Ne rohanjatok az ásómért, ha van markoló azzal kezdjétek mert jó mélyre kell ásni!"ne rohanjanak meg az ásókért"
lefordítom: nehogy felverjétek az ásók árát, mielőtt én is vennék eleget![]()
Ott bent nálatok 2028-32 között vannak várakozások. Orbán is megemlítette ma a 2030 ás évek körül változás áll be a mai vilagrendben.Miért is?
Nem Putyin találta ki Koszovót. Szarajevót is a NATO bombázta a civilek okán, és még lehetne sorolni sok mindent ...Szal Putyinnak, mi lesz a nemzetközi példa, Koszovó?
Kedves Habu akarom mondani neutronbagoly ahogy érzed, végül is ha már nem jön a műszak, jó lesz az a bunker még pl a zöldségek téli tárolására is......"ne rohanjanak meg az ásókért"
lefordítom: nehogy felverjétek az ásók árát, mielőtt én is vennék eleget![]()
A nyugatnak volt 7 éve, hogy rávegye Kijevet a Minszki egyezmény teljesítésére. Helyette tili-toliztak csak. A donbassz népe meg szenvedett az állandó ukrán lövöldözésektől. Semmi sem változott volna.Milyen lecke?
siman lehet mostmar a ruszkit gonosznak mondani, aki eddig nem hitte el, most majd elfogja.
lehet kaptak a ruszkik most teruletet, de globalisan nezve elvesztettek sokkal tobbet.
senki nyugaton sem akar majd veluk haverkodni meg uzletelni, mert mostmar csak az eroszak maradt nekik.
Ez kezd egy tudományos fantasztikus regényre hasonlitani, van az orosz kinai ázsia szövetség, meg a nyugati szabad világ, csak ott nem a földön gyepálják egymást haem az űrben, más kolóniákon. Szóval huzzanak a marsra és ott mecseljenek, ne kertemben.Szerintem Putyin meg mindig beket akar, sajnos ezek az utolso altala felajanlott lehetosegek. Ha nem veszi figyelembe a nyugat es az ajanlatok elfogynak akkor vege, marad az Eu+Usa+Britek, Ausztralok, japok, tajvan stb.... Meg a bolygo + 2/3-a rajtuk kivul akiknek nagyon tele van a toke a fentiekkel, lasd Afrika stb... es megoszlik a bolygo...
Ez felé hajlok én es !Azt hiszem Wilsonnak van igazsága!
Szerintem is - adja az Úr! - kimerül abban az elismerés, hogy elrettentsék Ukrajnát egy komolyabb támadástól.... Ha a Nyugatnak van esze, akkor itt leáll...... és leülnek végre komolyan tárgyalni.
Egy nyilvános konferencián mondta...CNN mint hiteles kínai hírforrás ? Ne mán Lali !
Ez mit takar pontosan? 30 év után lesikálják végre a gépeikről a vörös csillagot? Nyugdíjba küldik Zsirinovszkijt? Esetleg megtagadják Thürmer Gyuszitól a turistavízumot? Vagy Bajnai Gordon nem énekelheti többé szívre tett kézzel az internacionálét?
Szegény Lenin forog a mauzóleumában!
Köszönöm a feltételezést, de nem én vagyok Putyin.
Ezt mondd meg Szijjártónak is:Még mielőtt jó páran bunkert kezdenek ásni a kert végében mert Putyin tv beszéde alapján azt a következtetést vonták le, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics SZU-2 akar létrehozni, szerintem annyira ne rohanjanak meg az ásókért, mert szerintem csak annyi történt, hogy Putyin meg indokolta, hogy miért ismerték, ismerte el a szakik függetlenségét.És újfent megismétlem szerintem nem lesz orosz katonai támadás, csak abban az esetben ha az ukránok olyan hülyék lesznek ha neki mennek a szakadároknak.....
Magyarország felszólítja a többi nemzetet is arra. hogy tovább kell erőltetni a diplomáciát, és nem szabad hagyni, hogy kitörjön a háború.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a diplomáciai úton történő megoldás utolsó reménysugaraként tekint arra a találkozóra, amelyet Szergej Lavrov és Anthony Blinken, orosz és amerikai külügyminiszterek a héten tartanak Genfben.
Tényleg ennyire ostoba vagy?!Ez mit takar pontosan? 30 év után lesikálják végre a gépeikről a vörös csillagot? Nyugdíjba küldik Zsirinovszkijt? Esetleg megtagadják Thürmer Gyuszitól a turistavízumot? Vagy Bajnai Gordon nem énekelheti többé szívre tett kézzel az internacionálét?
Szegény Lenin forog a mauzóleumában!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..