Ami Kuvaitban szállt fel..Most csatlakozik hozzájuk egy Globmaster III
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ami Kuvaitban szállt fel..Most csatlakozik hozzájuk egy Globmaster III
Ilyen sokan vannak ott … diplomaták?Pedig de, elvileg kiemelik a lembergi diplomáciát.
akkor ha igaz, jól tippeltem. Nem akarnak megkockáztatni még egy Kabult. Más tészta, hogy veszik be ezt az ukránok. Kiállunk melletetek, csak most elugrunk kukoricasültért, de majd jövünk vissza.Pedig de, elvileg kiemelik a lembergi diplomáciát.
"Végül a regény A 22-es csapdája címet kapta, mely a 22-es számot tartalmazza. Ez a regényben többször is előforduló déjà vu-re utal."
..
"A 22-es csapdája egy olyan szituáció leírására született, melyből nem lehet győztesen kikerülni. A könyvben a 22-es csapdája egy önmagába visszatérő logikai folyam, mely egy olyan katonai szabályt ír le, mely megakadályozza a hajózó személyzetet a bevetések elkerülésében."
![]()
A 22-es csapdája (regény) – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Az együttállás!
![]()
![]()
![]()
Analógia látást! (Ez a lényege!)És ez mit jelent?!![]()
Ez így azért eléggé baljós gyerekek!„Ha elutasítják, amit kérünk, lehet más a programunk. Hogy milyen, azt majd megérzik. Február 22-én, hajnali 4 órakor. Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de igazat szoktam mondani, 75 éve ezt teszem. Ez nem lesz békés év."
Azt nem tudtam, hogy ott is van.Pedig de, elvileg kiemelik a lembergi diplomáciát.
Nem ismertek esetleg valami honlapot, ahol tail code-ból lehet az alakulatra következtetni?Ami Kuvaitban szállt fel..
Mi mást tehet?Szankciók??
Tehát elismeri őket.
Átvitték Kijevből.Azt nem tudtam, hogy ott is van.
Oda vitték át kijevből nemrég. ha jól emlékszem izrael is oda tette vagy tenné át.Azt nem tudtam, hogy ott is van.
Most nézem, hogy a kijevi követség kvázi egészét átköltöztették oda.Ilyen sokan vannak ott … diplomaták?
Naaa! A sejtés még magánügy, a sejtetés viszont már közügy. Jogállamban élünk, ilyet csak akkor illendő állítani valakiről a nyilvánosság előtt, ha azt bizonyítani is tudjuk. Én nem tudom, te tudod?Küldik neki a mondanivalót a szolgálatok, gondolom x rubel/komment alapon.
Az még két év. A Pluto keringési ideje 248 év.Analógia látást! (Ez a lényege!)
Ez így azért eléggé baljós gyerekek!
Plútó/Hádész tett egy kört, letelt egy ciklus...
..
1776. július 4. ("szülinap")
..![]()
Independence Day (United States) - Wikipedia
en.wikipedia.org
2022. február 22. (???)
..
Asztrológiai síkon a Plútó leginkább a "lebontást/leromboltatást" és az azt követő újjáéledést jelképezi! Kérdés, hogy milyen értelemben ezúttal...(?)
Vlagyimir Zsirinovszkij vajon miért mondta azt, amit? Ki írta a beszédét, s miért mondatták ki vele a dátumot?
..
![]()
Most mentek oda, nem is olyan régen. Akkor most a Minszki megállapodásnak fuccs! Az ukrik miről akarnak ezután még tárgyalni? Tényleg 1.000.000 fős lenne a két szakadár köztársaság fegyveres erőinek létszáma (amit valaki írt). Ezek, ha csak az orosz raktári készletek egy részét megkapják, már komoly katonai erő. Az ukrán hadsereg felkötheti a gatyáját.Pedig de, elvileg kiemelik a lembergi diplomáciát.
Mert, leszedték a lélegeztető gépről, bevert egy üveg vodkát és Ciccolinát sem találta, ezért kicsit dühös lett.Vlagyimir Zsirinovszkij vajon miért mondta azt, amit?![]()
az ukránok?felvették a támadóállást
Akkor vagy elvesztettünk 2 évet a naptárból, vagy most nem annyi az annyi...Az még két év. A Pluto keringési ideje 248 év.
Decemberben mondotta, 27-én!Mert, leszedték a lélegeztető gépről, bevert egy üveg vodkát és Ciccolinát sem találta, ezért kicsit dühös lett.
Majd egy ápoló azt mondta neki, "az a nőstény nyugatra van Moszkvától"
Meglátta mennyi az idő, hozzá tette az idő eltolódást, ha kap egy kis Jet-et kölcsön Putyótól, akkor kb hajnalra ér oda.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..