Szabadságkonvoj lesz az.indul a szankcióvonat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szabadságkonvoj lesz az.indul a szankcióvonat.
Lemaradtál, Biden már bejelentette a szankciókat az LNR és DNR ellen, de lehet Ukrajna ellen, mert ha nem Ukrajna ellen, akkor ezzel elismerné őket. Ezen még vita van.Putyin beküldi az orosz hadsereget Kelet-Ukrajnába
A szakadár kelet-ukrajnai államok hivatalos elismerése után Vlagyimir Putyin orosz államfő utasította az orosz védelmi minisztériumot, hogy vezényelje be a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaság területére békefenntartóként a hadsereg egységeit.hvg.hu
Na tessék igaza volt Bidennek, Putyin bevonul Donbasszba. Ennyit a Minszki egyezményekről, indul a szankcióvonat.
.nekünk most valamennyire kifizetődik, hogy Orbán végig jó viszonyra törekedett Putyinnal).
Putyin csapdája.Lemaradtál, Biden már bejelentette a szankciókat az LNR és DNR ellen, de lehet Ukrajna ellen, mert ha nem Ukrajna ellen, akkor ezzel elismerné őket. Ezen még vita van.
22-es!Putyin csapdája.
Valszeg, de legalábbis időben tolódik, mert az EU nem fogja engedni, hogy az oroszok építsenek nekünk erőművet. De őszintén szólva, ez legyen a legnagyobb problémánk, én úgy gondolom....
.
Mi is máris megszivtuk, mert ezután Paks-2-nek biztosan lőttek.
2022-es!
Szerintem a realitás az, hogy a dnr-lnr területre bejövő orosz erőket ágyútűz éri, cserébe az ellentámadással kirakják a két megyéből az ukránokat. A kérdés az, hogy megállnak-e ezek határánál, vagy akkor már elrendezik az egész országot annak szellemében, ahogy Putyin belengette.
Az egész azon múlik véleményem szerint, hogy mennyire készültek fel az oroszok a szankciókra előre mennyi pénzt vittek haza külföldről, amit így nem zárolhatnak, illetve a kínaiakkal miben állapodtak meg. Az EU nyugati fele valószínűleg csúnyán beszopta ezzel (abban bízom, hogy nekünk most valamennyire kifizetődik, hogy Orbán végig jó viszonyra törekedett Putyinnal).
Én úgy gondolom, hogy abban a titokzatos 5 órában kiderült, hogy van egy sokkal jobb kazah cég aki atomerőmű építésével foglalkozik és a kazah állam is talált kedvezményes hitelt hozzá.Valszeg, de legalábbis időben tolódik, mert az EU nem fogja engedni, hogy az oroszok építsenek nekünk erőművet. De őszintén szólva, ez legyen a legnagyobb problémánk, én úgy gondolom...
Igen, láttam, hogy ezt nyilatkozta. Hivatalosan mi mást mondana, így is fekete seggűek vagyunk az EU-ban. A lényeg az, hogy mi van a felszín alatt.Megjött Orbán Viktor első nyilatkozata Vlagyimir Putyin lépése után
Orbán Viktor miniszterelnök még hétfő este reagált az orosz-ukrán fejleményekre. Ebben azt hangoztatja, hogy Magyarország részese a közös uniós álláspontnak.www.portfolio.hu
Már nem mindegy? De most komolyan?"Lettország kedden! Javelin típusú páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának."
Lettország páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának kedden
Lettország kedden Javelin típusú páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának – mondta a Reutersnek a lett külügyminisztérium szóvivője.www.portfolio.hu
."Lettország kedden! Javelin típusú páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának."
Lettország páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának kedden
Lettország kedden Javelin típusú páncéltörő rakétákat küld Ukrajnának – mondta a Reutersnek a lett külügyminisztérium szóvivője.www.portfolio.hu
Hol van ilyen lista? Még nem fedeztem fel.a 3. legkövetettebb gép
Lavírozik. Nem lesz ez így jó, a két szék közé fogunk esni a végén.Igen, láttam, hogy ezt nyilatkozta. Hivatalosan mi mást mondana, így is fekete seggűek vagyunk az EU-ban. A lényeg az, hogy mi van a felszín alatt.