Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Össz lakosság olyan 2,7 millió. Inkább ez az 1 millió a mozgósítható férfi lakosság elméleti maximuma.Most mentek oda, nem is olyan régen. Akkor most a Minszki megállapodásnak fuccs! Az ukrik miről akarnak ezután még tárgyalni? Tényleg 1.000.000 fős lenne a két szakadár köztársaság fegyveres erőinek létszáma (amit valaki írt). Ezek, ha csak az orosz raktári készletek egy részét megkapják, már komoly katonai erő. Az ukrán hadsereg felkötheti a gatyáját.
Szerinted lesznek olyan hülyék, hogy támadjanak? Donyeckben állítólag full csönd van, mióta megérkeztek az orosz békefenntartók.
felvették a támadóállást
Miért mit mondott és mikorra?Vlagyimir Zsirinovszkij vajon miért mondta azt, amit? Ki írta a beszédét, s miért mondatták ki vele a dátumot?![]()
Szerintem lesznek olyan hülyék.Szerinted lesznek olyan hülyék, hogy támadjanak? Donyeckben állítólag full csönd van, mióta megérkeztek az orosz békefenntartók.
Miért mit mondott és mikorra?
![]()
Vlagyimir Zsirinovszkij: Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de ez nem lesz békés év - Mandiner
Ez egy olyan év lesz, amikor Oroszország ismét naggyá válik, és mindenki befogja a pofáját.mandiner.hu
Nézzétek csak meg a Moszkva-Kisinyov járat útvonalat.
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight SU1844 from Moscow on Flightradar24www.flightradar24.com
Tessék !!!
![]()
Ãtlépte az ukrán határt az orosz haderÅ, katonák hatoltak be az országba
Röviddel azután, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte békefenntartó alakulatok beküldését a szakadár területekre, meg is jelentek az elsŠorosz katonai konvojok Ukrajna területén.www.portfolio.hu
Mi lehet az ukrán légtérben?Kikerülte az ukrán légteret. Ki lehet a gépen ?i
Én nem gondoltam soha, hogy Kisinyovnak ekkora forgalma lenne, de sorra repkednek a gépek Moszkvába és onnan Kisinyovba.Nézzétek csak meg a Moszkva-Kisinyov járat útvonalat.
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight SU1844 from Moscow on Flightradar24www.flightradar24.com
.Én nem gondoltam soha, hogy Kisinyovnak ekkora forgalma lenne, de sorra repkednek a gépek Moszkvába és onnan Kisinyovba.
És?![]()
Putyin beküldi az orosz hadsereget Kelet-Ukrajnába
A szakadár kelet-ukrajnai államok hivatalos elismerése után Vlagyimir Putyin orosz államfő utasította az orosz védelmi minisztériumot, hogy vezényelje be a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaság területére békefenntartóként a hadsereg egységeit.hvg.hu
Na tessék igaza volt Bidennek, Putyin bevonul Donbasszba. Ennyit a Minszki egyezményekről, indul a szankcióvonat.
Szerintem a realitás az, hogy a dnr-lnr területre bejövő orosz erőket ágyútűz éri, cserébe az ellentámadással kirakják a két megyéből az ukránokat. A kérdés az, hogy megállnak-e ezek határánál, vagy akkor már elrendezik az egész országot annak szellemében, ahogy Putyin belengette.Szerintem lesznek olyan hülyék.
Szabadságkonvoj lesz az.indul a szankcióvonat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..