Milyen lecke?
siman lehet mostmar a ruszkit gonosznak mondani, aki eddig nem hitte el, most majd elfogja.
lehet kaptak a ruszkik most teruletet, de globalisan nezve elvesztettek sokkal tobbet.
senki nyugaton sem akar majd veluk haverkodni meg uzletelni, mert mostmar csak az eroszak maradt nekik.
Eddig is annak mondták őket, eddig is szénné voltak szankciózva, az ő szempontjukból semmi sem változott.
A Sárkányt figyeljétek keleten ha reggel vagy a közeljövőben elismeri szintén a két köztársaságot akkor az Eurázsiai szövetség erősebb mint azt bárki gondolta !
Nem hiszem, hogy megteszi. Annyira azért nem haver a Sárkány
Még mielőtt jó páran bunkert kezdenek ásni a kert végében mert Putyin tv beszéde alapján azt a következtetést vonták le, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics SZU-2 akar létrehozni, szerintem annyira ne rohanjanak meg az ásókért, mert szerintem csak annyi történt, hogy Putyin meg indokolta, hogy miért ismerték, ismerte el a szakik függetlenségét.És újfent megismétlem szerintem nem lesz orosz katonai támadás, csak abban az esetben ha az ukránok olyan hülyék lesznek ha neki mennek a szakadároknak.....
Amúgy is felesleges. Viszont érdemes beszerezni a metro 2033 Budapestet. Sorvezetőnek jó lesz.
Nem fogja, már bejelentették.
Kína kiáll Ukrajna területi integritása és függetlensége mellett
Vang Ji kínai külügyminiszter szerint az ukrajnai válságban érintett valamennyi félnek a háborús helyzet fokozása helyett a deeszkaláción kellene dolgoznia, emellett kiállt Ukrajna területi integritása mellett - számolt be a CNN.
www.portfolio.hu
És akkor szűkül a miért most kör. Ahogy írtam, az elmúlt 3 napban történt valami. Ott látszott, hogy elfogyott a türelem, amikor Putyin közölte, hogy így is úgy is szankciók lesznek. Akkor tippnek bedobtam, hogy a Sárki és a Sas kiegyezett egymással, és elkezdtek idogálni a Jegesmaci bőrére. Szerintem amikor a csapatok elindultak vissza úgy gondolták, hogy lám tovább hátrál. És nem esett le, hogy ez már az ugráshoz való helygyűjtés, nem pedig elcsámpázás. Jelenleg úgy gondolom, a Szu határainak visszaállítása már tuti, a kérdés csak a mikor. (Aki szerint Kína és Oo jóban van, jelezném, nem csak a nyugat, hanem Kína is kavargászott a FÁK államok területén. A Kazah balhéval Putyin az ő vélt érdekszférájukba térdelt bele)
Ne rohanjatok az ásómért, ha van markoló azzal kezdjétek mert jó mélyre kell ásni!
Ha a ruszkik megindulnak a toronydaru hasznosabb. Gyorsabban lehet vele visszarakni a vöröscsillagot a parlament tetejére.
Lemaradtál az elmúlt napok megrendezett, szakadárok ellen folytatott állítólagos támadásairól?
Az se lepne meg, hogy ha holnap hajnalban indulna a buli, mert be van tárazva egy videó pár órán belülre.
Azért jó dolog, hogy az egyik oldal propijáról szólsz, de a másik oldal propijára se kéne vaknak lenni.
1990 evek elejen amikor a ruszki total csodben volt a nyugat meg a legnagyobb erejeben.
Fel is bomlott a Szu. Pedig az ott élő népek nem ezt döntötték.
Érdekes, hogy hetek óta intenzív felderítés ment, ma délutántól, meg egy kis házi drón se repül az ukrán légtérben.
Hát, most már lehet, lőnének rájuk. Azért ezek a cuccok pénzbe kerülnek. Meg a sajtójuknak se tesz jót, ha földrekényszerülnek.
Földieim
Hát háborús helyzetben elszólni magad a főnök terveiről, nem sok jót jelent a jövőddel kapcsolatban.
Nem értem miért gondolod, hogy nem önként akar majd a sarkkör környékén titánt bányászni. A fizu jó, a lakások fűtöttek, és csak 6 hónapig van fagypont alatt a hőmérséklet.
Az biztos, hogy orosz támadás nem lehetséges szkenárió. Az orosz haderő szupport részéről a RAND egy nagyon komoly tanulmány írt és egyetértek velük. Végh Ferenc tábornok úr és Wagner Péter barátom munkája..
https://wagnerpeter.blogspot.com/20...Xh2caYgGP1x7jNzYmfuFdTbcl_vRPa3NmQ1i-o2o7ZEeY
Hát nem tudom, a piros kiegészítések alapján én erre nem fogadnék. De amúgy sem. Örülök, hogy az európai elemzők már megint a saját képességeik alapján elemezgetnek. Volt egy közepesen ponyva regény, A bombázó címen jelent meg magyarul. Igazából felejthető, de egyszer olvasható is. Abban van egy pillanat, hogy azt hiszem az elnök, vagy a hadsereg parancsnoka leteremti a többieket, hogy azért ne legyünk már annyira arrogánsak, hogy ha mi nem tudjuk, akkor az oroszok se.
Egy ilyen térkép, nekünk sok előnnyel járna.
Továbbra sem értem, hogy miért kerülne Lemberg a lengyelekhez. Az a miénk.