Mellé tud ez menni? Őszintén? Ha igen, kurva nagy baj van. De Szíria se ment mellé, Kazahsztán se, Grúzia se. Egy nap SE telt el ...És Putin sorsàt is, ha mellèmenne a tervezett hadművelet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mellé tud ez menni? Őszintén? Ha igen, kurva nagy baj van. De Szíria se ment mellé, Kazahsztán se, Grúzia se. Egy nap SE telt el ...És Putin sorsàt is, ha mellèmenne a tervezett hadművelet.
Szo szo, volt info hogy az ukranok tuzerseggel lovik a repteret. Egy tuzersegi tuz alatt allo repterre leszallni nem lehet, plusz ha szetlovik xart se er. Nem tudom mi volt a plane ebben a helikopteres attakkban, a helyzet az hogy ez regen mukodott, szovjet specialitaskent, de mar ha jol remlik a donyecki repternel nem, elotte par hettel Krimben viszont igen. Ugye ezt az orosz meg az ukran egyutt tanulta a Szu-ban. Itt a meglepetes a lenyeg es a gyors szf utoleres. De a tankokat megallitottak, lassitottak fent, igy azok nem ertek oda. Ment volna a legiposta de az mar nem tudott leszallni. Szerintem most az oroszok ki lettek rakva a repterrol, kerdes tudtak e evakualni, vagy gyalog mennek eszakra (10? km) netan reggelre az ukranok levadasszak oket?elég vicc, hogy egy azért nem kispályás alakulatot ezek a wokekatonák így szétcsaptak.
Ennek én nagyon örülök.Egyébként van élet a ballib és jobbkon kurzusokon kívül is. Csak gondoltam szólok!
Én például se ballib, se woke nem vagyok. És vagyunk még így néhányan.
Ezek csak a végletek. Valszeg a kettő közt. A háború ára, az életszínvonalzuhanás lesz nagy ár Putyinnak, mert a terepen így vagy úgy, de győz. Az, hogy kis-Ukrajnával (Ukrajnákkal) mi lesz 5 év múlva, mert a nyugati részre, sztem nem mennek be, az nagy kérdés és nagy rizikó ránk nézve.Nem is tudom melyik scenaro lenne a rosszabb....
a.) Egy győztes és magabiztos Oroszo. amelyik azt mondhatja hogy...nesze puhapöcs NATO, így kell ezt csinálni
vagy
b.) Egy vesztes megalázott és az atom fegyvereivel együtt újra anarchiába süllyedő Oroszo.
Meg ahol van!AMi alatta van.
Erre van bármilyen bizonyíték azon kívül hogy feltöltöttek egy képet 3 ukránnal ahogy a zászlót szorongatják?Szo szo, volt info hogy az ukranok tuzerseggel lovik a repteret. Egy tuzersegi tuz alatt allo repterre leszallni nem lehet, plusz ha szetlovik xart se er. Nem tudom mi volt a plane ebben a helikopteres attakkban, a helyzet az hogy ez regen mukodott, szovjet specialitaskent, de mar ha jol remlik a donyecki repternel nem, elotte par hettel Krimben viszont igen. Ugye ezt az orosz meg az ukran egyutt tanulta a Szu-ban. Itt a meglepetes a lenyeg es a gyors szf utoleres. De a tankokat megallitottak, lassitottak fent, igy azok nem ertek oda. Ment volna a legiposta de az mar nem tudott leszallni. Szerintem most az oroszok ki lettek rakva a repterrol, kerdes tudtak e evakualni, vagy gyalog mennek eszakra (10? km) netan reggelre az ukranok levadasszak oket?
Kockazatos vt, most nem jott be, ahogy Montinak sem, biztos sokba fajt.
Annyi lesz, hogy ha vége, talán leállnak a buzulással Oroszország kapcsán. Most teremtik meg a lehetőségét ennek az oroszok.Ezek csak a végletek. Valszeg a kettő közt. A háború ára, az életszínvonalzuhanás lesz nagy ár Putyinnak, mert a terepen így vagy úgy, de győz. Az, hogy kis-Ukrajnával (Ukrajnákkal) mi lesz 5 év múlva, mert a nyugati részre, sztem nem mennek be, az nagy kérdés és nagy rizikó ránk nézve.
Jaja. Erre én is gondoltam. Semmi orosz reakció nincs. Értelme sem lett volna az alap akciónak, fog sincs mi a jelenlegi helyzet. Igazából semmiről semmit se tudunk.Erre van bármilyen bizonyíték azon kívül hogy feltöltöttek egy képet 3 ukránnal ahogy a zászlót szorongatják?
Az biztos, hogy jöttek is visszafoglalni. Anno tele volt Anna Newsos videóval ez a topik, majd a YT törölte, aztán újból feltették. Nem tudom meg vannak-e még.
Teljesen egyetértek!Azért az legyen világos itt mindenkinek, hogy ha az oroszok az önhibájukból lejáratják magukat és beég ez az egész Ukrajnát pacifikáló projekt, az magával rántja a konzervatív jobboldalt az egész világban.
Akkor viszont már semmi se állíthatja meg a baloldal rombolását, aminek most épp tanúi vagyunk Nyugaton és különösen az USA-ban.
A woke kultusz generációs távlatokra kiható destruktivitásához képest Putyin "rettegett" Kalibr robotrepülői, vagy buszmegálló-romboló H-31-esei sehol sincsenek.
Arnhem.....Szo szo, volt info hogy az ukranok tuzerseggel lovik a repteret. Egy tuzersegi tuz alatt allo repterre leszallni nem lehet, plusz ha szetlovik xart se er. Nem tudom mi volt a plane ebben a helikopteres attakkban, a helyzet az hogy ez regen mukodott, szovjet specialitaskent, de mar ha jol remlik a donyecki repternel nem, elotte par hettel Krimben viszont igen. Ugye ezt az orosz meg az ukran egyutt tanulta a Szu-ban. Itt a meglepetes a lenyeg es a gyors szf utoleres. De a tankokat megallitottak, lassitottak fent, igy azok nem ertek oda. Ment volna a legiposta de az mar nem tudott leszallni. Szerintem most az oroszok ki lettek rakva a repterrol, kerdes tudtak e evakualni, vagy gyalog mennek eszakra (10? km) netan reggelre az ukranok levadasszak oket?
Kockazatos vt, most nem jott be, ahogy Montinak sem, biztos sokba fajt.
,Most komolyan ezt tudtad kipréselni magadból a linkekkel alátámasztott hsz-emre ?
Ennyit tudsz, személyeskedni ?
Ez nagyon gyenge performance, ne is haragudj.