Az oroszok elindítottak egy háborúnak vagy inváziónak látszó valamit, de sokaknak igazuk van: sehol nem látok nagy harckocsi menetoszlopokat, nem látom az orosz tüzérséget, sehol SZU-34 és TU-22M3 vadászbombázók/bombázók.
Amit eddig látok, hogy bevetettek pár tucat BM-et és cirkálórakétát pontcélok ellen, ezen kívül 10-20 helikopter cirkál itt-ott. Ez egy háborúnak/inváziónak látszó valami.
További nagy furcsaság, hogy eddig a nyugati mainstream média naponta egy tucat műholdfelvétellel bizonygatta az orosz haderők csoportosításait, most ehhez képest két napja egy bib@szott műholdképet nem tudnak mutatni semmiről.
Se az özönlő orosz erőkről, se az Ukrajna körüli bázisokról, semmiről.
Mi van, bedöglöttek a kémholdak?
Mindeközben meg kiderül, hogy a Kijev Szelleme névre keresztelt új ukrán nemzeti hős 1 szem MIG-29-es vadászgépével egyetlen nap alatt lelőtt 2 db SZU-35-ös, 1 db SZU-27-es, 1 db MIG-29-es és 2 db SZU-25-ös repülőgépet.
Értitek, tök egyedül!
Na ugye, hogy milyen kafa ez a régi Fulcrum is!
Aha…, na jó.
Tehát most vagy én vagyok teljesen hüjjjje, vagy csak szimplán teljesen hüjjjjének néznek mindenkit Kijevtől kezdve Moszkván át Washingtonig.
Egy picsányi Grúzia ellen tankhadoszlopok indultak bombázókkal, az 50x akkora Ukrajna ellen meg mif@sz van?
Azt abszolút megértem, hogy nem akarják Ukrajnát lerombolni, nem akarnak szinte semennyi halottat, hiszen utána nehéz az újraszerelem az oroszok és az ukránok között, de ilyen háborút még nem láttam.
Még háborúnak nevezettet sem.
Szűznek is maradni meg kefélni is egyszerre nem fog menni.
Tehát itt valami egészen más történik, mint amit a sajtó/média keleten és nyugaton gőzerővel nyom és el akar hitetni a világgal.
Ilyen lábujjhegyen végrehajtott orosz inváziót még nem b@szott a világ, komolyan mondom.
Valami itt nagyon nem stimmel és ettől egy centit sem lettem nyugodtabb és senki ne értse félre, hogy az nyugtatna meg, ha rommá lőtt városokat és megölt vagy megnyomorított emberek ezreit láthatnám, erről szó sincs, sőt, ne is legyen ilyen!
De asszem a világ jól teszi, ha nagyon résen van, ennek az egésznek olyan cselszövés szaga van.
Vagy csak én vagyok paranoiás és voltaképpen egy háborúnak álcázott kommandós akciót látunk, ahol igaziból csak a kijevi stand-up komédiás a célszemély. Na, majd meglátjuk mi lesz ebből az egészből.