Ukrán állások Mariopol mellett vannak. Mariopolban az Azov van.és ha az ukrán állások a városban vannak?
Városi harcban erősen csökken az orosz erőfölény, szóval előbb utóbb városi csetepaté lesz ebből.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ukrán állások Mariopol mellett vannak. Mariopolban az Azov van.és ha az ukrán állások a városban vannak?
Városi harcban erősen csökken az orosz erőfölény, szóval előbb utóbb városi csetepaté lesz ebből.
Sok lesz az az 1000, én mondom. Még vége sincs a napnak. Kiváncsi lennék, honnan szedik ezeket a számokat."Putyin rekordja": Oroszország 1000 katonát veszített egy nap alatt
ROMAN PETRENKO – 2022. FEBRUÁR 25., PÉNTEK, 15:28
OROSZ MEGSZÁLLÓK SUMYBAN, FÉNYKÉP A KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOKRÓL
A védelmi minisztérium szerint február 25-én az orosz hadsereg több mint ezer katonát veszített, ami rekordot jelent fennállásának teljes idejében.
Forrás : Honvédelmi Minisztérium
Szó szerint : "Ma (február 25. - a szerk.) Az Orosz Föderáció megszálló erői által okozott veszteségek száma meghaladja az 1 ezret.
Oroszország nem szenvedett el ekkora katonai veszteséget az ellenségeskedés ilyen időszaka alatt fennállásának teljes ideje alatt egyetlen fegyveres konfliktusban sem, amelyet megkezdett.
Рекорд Путина: Россия потеряла за день 1000 солдат
По данным Министерства обороны, за 25 февраля российская армия потеряла более тысячи солдат – это рекорд за все время ее существования.www.pravda.com.ua
Én is. Inkább mint halott orosz katonákat. Muzulmán felszaporodik egy-kettő...Tökéletesen tisztában vagyok vele boki, de szívesen láttam volna őket tegnap az első vonalban,ott megmutathatták volna a nagy harciasságukat a hazájukat védő ukránokkal szemben....
Jo lesz ha mar ezek is bevesznek vagy egy falut...Groznij. Hamarosan indul az erősítés! Kadyrov: Reszkessenek a neonácik, (köztük, akik Csecsenföldön harcoltak) Személyesen látogatom meg Moszajcsukot(ő ukrán neonáci, akik harcolt Dudajev oldalán)- nyilatkozta Kadyrov.
VK | VK
vk.com
Lehet, hogy onnan, mint a szerkesztett harkov fölötti Szu-35 "lelövést".Sok lesz az az 1000, én mondom. Még vége sincs a napnak. Kiváncsi lennék, honnan szedik ezeket a számokat.
Ütés a hasra?Sok lesz az az 1000, én mondom. Még vége sincs a napnak. Kiváncsi lennék, honnan szedik ezeket a számokat.
"Ezek az országok sosem léteztek, támadás!"
Majd kitalálnak valamit...Ukrajna lerohánásának sincs jogi alapja. Ukrajna nem fenyegette őket: nem is lett volna képes rá. A szakadár területeket sem próbálta visszafoglalni: ott lényegében egy álló háború zajlott 8 éven át. A NATO tagság kanyarba nem volt...
arra még kiváncsi lennék, lemberg népe hova is szavazná magátTeljesen jó 5let. Onnantól árulónak fognak minket tekinteni. NATO országok gyűrűjében. Kisantant gyűrűjében.
elég ha a népszavazást megnyerjük kárpátalján... (csak ezek a szar választások nehogy közbeszóljanak...) megérne pár száz milliárdot hogy magyarországhoz akarjanak csatlakozni... aminek amúgy is megvan szerintem az esélye... de meglátjuk hogy egyeznek ki.Teljesen jó 5let. Onnantól árulónak fognak minket tekinteni. NATO országok gyűrűjében. Kisantant gyűrűjében.
Egyszerűbb lenne ukrán belépő pecsétet kint rápaskolni az útlevélre.Mondjuk ott van az a pár T72...
Nemrég ezt írtam:Marhára nem értem mit akarnak a ruszkik Kijevben.
Egy három milliós nagyvárost elfoglalni kész mészárszék.
Azt, hogy a lakosság nem fogja őket szívesen látni, már nyilvánvaló.
Esetleg figyelem elterelés, erő lekötés, hogy közben a krimből kétféle indulva összekössék a donbasst Odesszával?
Szerintem nem számítottak érdemi ellenállásra. Azt hitték olyan lesz mint a Krím csak nagyban, de nagyon mellélőttek. Putyinnak ezt otthon is egyre nehezebb lesz eladni úgy hogy jönnek majd haza a katonák hullazsákban és az orosz gazdaság megint kap egy nagy pofont a szankciók miatt. Az átlag orosz csak élni akar, nem birodalmat építeni.Marhára nem értem mit akarnak a ruszkik Kijevben.
Egy három milliós nagyvárost elfoglalni kész mészárszék.
Azt, hogy a lakosság nem fogja őket szívesen látni, már nyilvánvaló.
Esetleg figyelem elterelés, erő lekötés, hogy közben a krimből kétféle indulva összekössék a donbasst Odesszával?
egyszeru, megszamoljak a szetlott techinkat es megszorozzak hat emberrelSok lesz az az 1000, én mondom. Még vége sincs a napnak. Kiváncsi lennék, honnan szedik ezeket a számokat.
Ez az ukrán hivatalos jelentés érdemes nem 100% nak venni...Sok lesz az az 1000, én mondom. Még vége sincs a napnak. Kiváncsi lennék, honnan szedik ezeket a számokat.
Lassan tényleg mosolyt fakasztanak ezek az ukrán győzelmi jelentések (nem Wilson hibája, neki respect a hírekért)."Putyin rekordja": Oroszország 1000 katonát veszített egy nap alatt
ROMAN PETRENKO – 2022. FEBRUÁR 25., PÉNTEK, 15:28
OROSZ MEGSZÁLLÓK SUMYBAN, FÉNYKÉP A KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOKRÓL
A védelmi minisztérium szerint február 25-én az orosz hadsereg több mint ezer katonát veszített, ami rekordot jelent fennállásának teljes idejében.
Forrás : Honvédelmi Minisztérium
Szó szerint : "Ma (február 25. - a szerk.) Az Orosz Föderáció megszálló erői által okozott veszteségek száma meghaladja az 1 ezret.
Oroszország nem szenvedett el ekkora katonai veszteséget az ellenségeskedés ilyen időszaka alatt fennállásának teljes ideje alatt egyetlen fegyveres konfliktusban sem, amelyet megkezdett.
Рекорд Путина: Россия потеряла за день 1000 солдат
По данным Министерства обороны, за 25 февраля российская армия потеряла более тысячи солдат – это рекорд за все время ее существования.www.pravda.com.ua