Én egyről olvastam.elvileg két Il-76-os csobbant az éjszaka, ami alsó hangon is 290 légideszantost jelent a cargo 200-as listán
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én egyről olvastam.elvileg két Il-76-os csobbant az éjszaka, ami alsó hangon is 290 légideszantost jelent a cargo 200-as listán
Felsorolnád a REÁLIS mozgási lehetőségeket? Csak mert oly sokan mondanak nagyokat, aztán a vége, egy kis osztás-szorzás után, hogy ja, akkor nem.
6 és 4 órával ezelőtti jelentések, egy vonalon vannak a térképen, tehát simán lehet, hogy egy formációt rebbentettek szétÉn egyről olvastam.
Azt irja leszalloegyseget. Leszallas kozben lottek le? Ernyosokkel tele?Halál az ellenségre!": egy IL-76-os ellenséges szállítógépet lőttek le Kijev régió felett
VALENTINA ROMANENKO - SZOMBAT, 2022. FEBRUÁR 26., 00:59
A Kijevi terület légvédelmi erői lelőttek egy ellenséges l orosz IL-76-os repülőgépet.
Forrás: Valerij Zaluzsnij, az AFU főparancsnoka a Facebookon
"Légvédelmi erőink Vaszilkiv közelében lelőttek egy IL-76-os ellenséges leszállóegységet. Ez a Luhanszk 2014 bosszúja. "Halál az ellenségre!"
Emlékeztetőül: 2014. június 14-én a Luhanszki terület felett a fegyveresek egy hordozható légvédelmi rakétarendszerből eltaláltak egy IL-76 MD-t - a repülőgép kigyulladt és lezuhant. A fedélzeten a 25. ejtőernyős különítmény 40 katonája és a személyzet kilenc tagja tartózkodott. Mindannyian meghaltak
“Смерть ворогам!”: над Киевщиной сбили ИЛ-76 с вражеским десантом
В Киевской области силы противовоздушной обороны сбили российский самолет Ил-76 с вражеским десантом.www.pravda.com.ua
Igen az ukránok szerint de ezt ne vegye senki készpénznek....most fordítók a moszkvai idő szerint hajnali 4-kor kiadott orosz értékelést a tegnapi napról a katonai repülés tekintetében mindjárt berakom ide...Azt irja leszalloegyseget. Leszallas kozben lottek le? Ernyosokkel tele?
Nem csodalom, az ukran nem mos kezet xaras utan. Hogy az orosz mos - e azt nem tudom, de az ukran egy sem szinte. Nok sem.Oroszországban cárt is csak 3 év háború, sok millió halott és éhezés után kergettek eddig el. Ja, ami utána jött, az rosszabb volt - bár a mai oroszok többsége nem így gondolja, végül is szuperhatalom lettek cirka 40 évre. A nemzettudat kiirthatatlan része a szovjet múlt, nem lehet másra lecserélni, erre Putyin is rájött. Max. kiegészíteni lehet egy kis ortodox felszenteléssel, ikonokkal stb. (de hát ezekkel már Sztálin is élt a NHH alatt, akkor egy ideig nem üldözték a vallást annyira, nagyanyám a következőket mondta az anno hozzájuk beszállásolt orosz (vagy ukrán...) kiskatonákról: "Hogy azok milyen sűrűn hányták a keresztet... ja és hogy mennyire utálták azok a zsidókat" (pedig ők sem kedvelték éppenséggel őket, de a mértékén mégis megdöbbentek). Ja meg, hogy a "felszabadulás" után Bp-en pusztító, fosással járó járványt "ukrán"-nak hívták (mármint ők, a magyarok).
légibázis leszállóirányábn történt mindkettő csobbanás, úgyhogy simán meglehet, 145 plusz repszemélyzet volt rajtaAzt irja leszalloegyseget. Leszallas kozben lottek le? Ernyosokkel tele?
Ezt minap az Auschan WC-jében én is tapasztaltam. Egy közép korú faszi kijött a budifülkéből, és úgy ment el a mosdó csapok mellett, mintha azok nem is lettek volna. Leesett az állam. Még Ro.-ban sem láttam ilyent. Követtem is, hogy ez hova tartozhat. A kasszasornál csatlakozott az asszonyhoz, aztán el kezdtek beszélgetni. Jó ideig nem tértem magamhoz.Nem csodalom, az ukran nem mos kezet xaras utan. Hogy az orosz mos - e azt nem tudom, de az ukran egy sem szinte. Nok sem.
ha éjfél után történt, akkor csak a holnapiban fog megjelenni sacperkábéIgen az ukránok szerint de ezt ne vegye senki készpénznek....most fordítók a moszkvai idő szerint hajnali 4-kor kiadott orosz értékelést a tegnapi napról a katonai repülés tekintetében mindjárt berakom ide...
Azert micsoda vilagot elunk hogy haboru alatt, ostrom alatt allo varos ki van vilagitva... Ok hogy nem 1945 van, de na... bar igy lehet jobban latjak a mozgast az utcan a hazakbol.
ó, ezernyi ilyen van, a tífusz legjobb gócpontjai ezek az két lábon járó lényekEzt minap az Auschan WC-jében én is tapasztaltam. Egy közép korú faszi kijött a budifülkéből, és úgy ment el a mosdó csapok mellett, mintha azok nem is lettek volna. Leesett az állam. Még Ro.-ban sem láttam ilyent. Követtem is, hogy ez hova tartozhat. A kasszasornál csatlakozott az asszonyhoz, aztán el kezdtek beszélgetni. Jó ideig nem tértem magamhoz.
Ehhez nem férhet kétség.Ugyanannyi, mint hat éve Donyeckben ...
Csak nem... Az mar durva lenne... Inkabb kapcsoljak le az aramrol Csernobilban. Sok labatlan civil 3 napon belul megpattanna mert nem tud telefont tolteni, stb.Az oroszok Groznijt akarják újra eljátszani Kijevben?
Nem tudom elkepzelni hogy az orosz felderites ennyire benezte. Ukrajnaban minden sarkon lehetett emberuk aki hozta az informaciokat. A kozhangulatot siman mertek az fix.Ez legalább annyira távol áll a valóságtól minthogy az ukrán hadsereg átáll az oroszokhoz amint átlépik a határt, pár hét és megegyeznek, ha nem akkor az oroszok bombáznak pár napig aztán deal.
Amit ingyen adnak el kell fogadni. Ilyen allapotban mint ami Ukrajnaban folyik egy ideje sokan orulnek ha kapnak fegyvert. Beteszik a sarokba otthon, jo lesz a rablok ellen.Amerikai szemmel: élnek a 2nd Amendment által nyújtott jogukkal. Ilyen látványtól (fehér civil emberek, "rohampuskával") igencsak elkapta az ideg a NYT-t. Mondjuk Izraelben is megszokott látvány.