Vlagyimir Klicsko korábbi menyasszonya, Hayden Panettiere is harcolna
A hollywoodi színésznő sok időt töltött Ukrajnában, szívén viseli az ottani emberek sorsát.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont hogy azt tesszük amit kell. Egységes EU fellépés, Putyinnak le kell állnia, túllőt a célon.Pedig elleneznünk kellett volna!
Puhapöcsök vagyunk...
..
Legalább mi maradnánk józannak meg!
Ez világos. Viszont minél gyorsabban lezárja, annál kevesebbet veszít a népszerűségéből. Ehhez kellett volna tömeges robotrepülőgépes csapás már a legelején. Hogy ténylegesen kiiktassák pl a teljes ukrán légvédelmet/ légierőt. Az ukrán-orosz háború esetén én úgy tippeltem volna korábban, hogy ha sietnek, egy hét alatt tudnak eljutni Kijev köré. Aztán annyira siettek, hogy a 7 napból kb 7 óra lett, de mindezt szerintem kevés előkészítéssel.Szerintem itt nem fog az orosz haderő leamortizálódni. Kb. 10%-a az ami most bement, azaz 65 ezer. Még azt sem engedték be amit az ukrik köré összehordtak.
Putyinnak nem kell sietni, elég ha egy hónap alatt lezárja, de akkor rendesen az ukrán ügyet.ű
Az USA hány nap alatt szállta meg Irakot??? Na látod!
Mármint az a minden lében kanál, félbuzi, fekaimádó, a travi feleségével, akire Putin tegnap rácsapta a telefont, és ma fegyvereket küld az ukránoknak, hogy még tovább öljék őket?Mondom, Macron világít a nyugati égbolton a sok idióta, alacsony részvétellel választást nyert, vagy választást se nyert politikus között, akkora a sötétség!
Ez az előtt volt, hogy az ukránok újra elkezdték Donyecket lőni, vagy az után?Pont hogy azt tesszük amit kell. Egységes EU fellépés, Putyinnak le kell állnia, túllőt a célon.
Ilyen buta libsi p..csák miatt fog eszkalálódni a dolog világégéssé?
"Kaja Kallas miniszterelnök jelenttette be Twitteren, hogy az orosz légitársaságok nem használhatják többet az észt légteret. Arra kéri valamennyi uniós tagországot, hogy csatlakozzanak hozzájuk, mert az "az agresszor repülőinke nincs helye a demokratikus égbolton"."
Észtország kitiltja az orosz repülőket a légtéréből
Kaja Kallas miniszterelnök jelenttette be Twitteren, hogy az orosz légitársaságok nem használhatják többet az észt légteret.Arra kéri valamennyi uniós tagországot, hogy csatlakozzanak hozzájuk, m...www.vadhajtasok.hu
Ő a legjobb. A többi síkhülye.Mármint az a minden lében kanál, félbuzi, fekaimádó, a travi feleségével, akire Putin tegnap rácsapta a telefont, és ma fegyvereket küld az ukránoknak, hogy még tovább öljék őket?
Ha ő a legjobb akkor nagyobb a baj mint gondoltam, pedig eddig sem voltam oda tőlük.
A buta libsi picsa országát 1940-ben az orosz letarolta.Ilyen buta libsi p..csák miatt fog eszkalálódni a dolog világégéssé?
"Kaja Kallas miniszterelnök jelenttette be Twitteren, hogy az orosz légitársaságok nem használhatják többet az észt légteret. Arra kéri valamennyi uniós tagországot, hogy csatlakozzanak hozzájuk, mert az "az agresszor repülőinke nincs helye a demokratikus égbolton"."
Észtország kitiltja az orosz repülőket a légtéréből
Kaja Kallas miniszterelnök jelenttette be Twitteren, hogy az orosz légitársaságok nem használhatják többet az észt légteret.Arra kéri valamennyi uniós tagországot, hogy csatlakozzanak hozzájuk, m...www.vadhajtasok.hu
Budapest nem kap ruszki atomot pölö...Mit nyerünk azon amit vesztünk?
Kicsit gondolkozz kérlek! Szerinted megérte volna az ukránoknak donyecket lőni akkor amikor tudják hogy körbe vannak véve orosz katonákkal? Ebből nyilvánvaló hogy csak rosszul jöhettek volna ki, az oroszoknak meg jól jött volna a casus belli. Az is feltűnő hogy ezeknek a lövések alig találtak el valamit. Több logika van abban hogy ez egy orosz fals flag művelet volt, mint hogy az ukránok háborút akartak volna.Ez az előtt volt, hogy az ukránok újra elkezdték Donyecket lőni, vagy az után?
Kapott legalább arra garanciát, hogy a népírtási törvényeket visszavonja ukrajna?
Miért kéne leállnia.
Tárgyalni kellett volna amíg lehetett.
Most már a tankoké a szó.
És???A buta libsi picsa országát 1940-ben az orosz letarolta.
Nekik kellett volna. Hahó még az ebesz is jelentette, hogy ez történik...Kicsit gondolkozz kérlek! Szerinted megérte volna az ukránoknak donyecket lőni akkor amikor tudják hogy körbe vannak véve orosz katonákkal? Ebből nyilvánvaló hogy csak rosszul jöhettek volna ki, az oroszoknak meg jól jött volna a casus belli. Az is feltűnő hogy ezeknek a lövések alig találtak el valamit. Több logika van abban hogy ez egy orosz fals flag művelet volt, mint hogy az ukránok háborút akartak volna.
Mikor írták? Én nem látom, pedig azt (is) követem.
Ukrán jelentések beszélnek ilyen veszteségekről.
مقتل أكثر من 3 آلاف روسي
Akkor meg miért nem engedik ki a férfiakat az országból? Úgysincs mivel harcolniuk!Már írtam tegnap. Gyorsan elfogyott a kiosztható felszerelés, mert már régen szétlopták.
Oké én az angol részt követem.أكدت مقتل أكثر من 3 آلاف جندي روسي.. أوكرانيا تعلن إفشال الخطة الروسية بعد 55 ساعة من المقاومة ورئيسها يرفض عرضا أميركيا
تتعرض كييف اليوم السبت منذ الصباح لقصف صاروخي روسي في حين تدور معارك فيها حيث دعا الرئيس الأوكراني فولوديمير زيلينسكي شعبه إلى القتال ضد قوات موسكو مؤكدا أن الحلفاء الغربيين يرسلون أسلحة إضافية إليهم.www.aljazeera.net
Köszi.Pont hogy azt tesszük amit kell. Egységes EU fellépés, Putyinnak le kell állnia, túllőt a célon.
Sztem az arányosság a lényeg. Ha elmegy Donyeck, Luhanszk határáig 1 dolog, de ész nélkül dózerol. Ebből nemtom, hogy fog kijönni. Rühhellni fogják őket, mint megszállókat.Ez az előtt volt, hogy az ukránok újra elkezdték Donyecket lőni, vagy az után?
Kapott legalább arra garanciát, hogy a népírtási törvényeket visszavonja ukrajna?
Miért kéne leállnia.
Tárgyalni kellett volna amíg lehetett.
Most már a tankoké a szó.
Azt hittem te látod! Én annyit látok, ha a ruszkiktól atomot kap Budapest, élő adásban szopom le magam a Youtubeon, ha még élek. Ezt megígérhetem!Budapest nem kap ruszki atomot pölö...
Te látod a jövőt?
Mi lesz 1 hét, 2 hét múlva? Tudjuk???
..
Sokkal körültekintőbben kellene az országunk vezetésének eljárni!
Az orosz elnök megmondta: "minden szükséges döntést meghoztunk"!
..
Ha a SWIFT-ről is lekapcsolják őket, akkor hidd el, hogy sokkalta könnyebben fog menni a taktikai nuki egy francia hadianyag menetoszlopra a lengyel határnál!