hehe, azert ne bozgorozz, te gyurcsanyista proletar
Érdekes ez a topik. Sokakról évek alatt megtudtam, hogy ki miben hisz, mit támogat, mi felé hajlik, politikailag persze, de ez az a topik, ahol az A az B, a B meg A, és mégis, valahogy mindenki csak nyugiban akar élni. Volt itt As aki Bs lett, és fordítva. Én egyet tudok: a cilileket ősi romák szokás bántani. Aki direkt ilyet tesz, annak a qurva anyját és a k. családjának is! Ennek ellenére az A és a B részt is meg tudom érteni, de a jelenlegi helyzetben drukkolni egyiknek se tudnék, hisz Anak is vannak nyomorult előzményei, és a B is hozta évtizedeken át a formáját.
De, amiről vitatkoztok, ott minden út oda vezet, hogy valakik simán kettős mércét alkalmaznak, elhallgattatnak és soha, soha semmikor nem következetesek. Ezért volt hatalmas poén amit a kínaiak Tajvan kapcsán benyögtek és ezért rémisztő is egyben.
Számoljuk fel a kettős mércét mindenhol, és hirtelen nyugi lesz a világban. Lehetséges? Lehetséges. Kölcsönös tisztelet jellemezte a hidegháborút, de az a generáció annyira magabiztos lett aki győztesként került ki belőle, hogy már nem ismeri, hogy hová vezethet a másik folyamatos eltiprása.
USA, Oroszország atomhatalom. Pont emiatt kölcsönösen tisztelni kellene egymást, nem pedig éppen hergelni a gyengébbnek gondolt felet, mert a végén még jön egy harmadik fél, és nemzetközivé lesz a világ ...