Szar az utánpótlás, nagyok a távolságok.Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan fogynak ki az oroszok az üzemanyagból?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szar az utánpótlás, nagyok a távolságok.Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan fogynak ki az oroszok az üzemanyagból?
Nagyon nem úgy néz ki, mintha orosz katonák lennének. Az előtte lévő autóból szálltak ki. Fegyver nem volt a kezükben. Az egyenruhájuk sem épp orosznak néz ki.
Jó kérdés én is ezt próbálom megfejteni.....Aki felvételt készítette min hajtott keresztül, amikor gázt adott? Csak nem az előtte lévő autó földön fekvő utasán?
mióta vannak lombkoronák februárban?
Szép. Nagyon nem stimmel valami ezzel a filmmel. Minek esik el a katona, miért nem sérül a szélvédő, stb. Meg ez a kigyorsítás! Na mindegy.Az ukrán katonák kirángatják a kocsikból a katona koru embereket, ill a lengyel hátárnál mindet viszik vissza harcolni.
Elsőre mindenhol az van, hogy oroszok simán lehet valamilyen beszivárgó egység is.Nagyon nem úgy néz ki, mintha orosz katonák lennének. Az előtte lévő autóból szálltak ki. Fegyver nem volt a kezükben. Az egyenruhájuk sem épp orosznak néz ki.
Szar az utánpótlás, nagyok a távolságok.
Megoldottuk az elszámolást kikerülve a Swift-t godolkoz már kicsit. De ha megadod a fogyaszto kódodát kaphatsz 10 szerés gázszámlát.
Mindenhol azt írják, hogy oroszok @laki szerint gyanús a dolog...figyelem hátha megerősítik, hogy ezek kik...Ezek kik?
Lesz átmeneti zavar, de van azeri alternativa az orosz gázra.Mi "győzhette meg" a magyar kormányt?
nah vissza nem megyek most 200 oldalt de láttam hogy erre vonatkozóan kikerült a netre néhány videó amiből tényleg kiderül hogy fogságba esett az ukrán őrségmiért ne? ott a videó, durván visszautasítják az orosz hajó felszólítását, logikus hogy utána nem finomkodik a hajó parancsnoka
ha megadták magukat virítsanak valami felvételt ahogy kikászálódnak a romok alól vagy iylesmi
A magyar érdekek védelme miért is páva tánc? A németekről miért is nem írod ezt?Ez nem mond ellent annak amit írtam.
Szivesen harcol sok civil az oroszok ellen és nem bujkál a pincében.Barmok, nekihajtják a civileket a hadseregnek, bravo.
Termobárikus robbanofej van Tos1 en?Tokmak északi részén Mariupol felé TOS és BTR-ek, ott nem fognak szórakozni.
Amitől féltünk, be fog következni:
Ja a Gazprom rendszeren keresztül, te se beszélj már hulyeseget.Lesz átmeneti zavar, de van azeri alternativa az orosz gázra.