a Támadó ékgyorsabban halad mint az utánpótlás és/vagy nincs megszervezve.Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan fogynak ki az oroszok az üzemanyagból?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a Támadó ékgyorsabban halad mint az utánpótlás és/vagy nincs megszervezve.Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan fogynak ki az oroszok az üzemanyagból?
Elvileg egyszerűen rossz a logisztikájuk, nincsenek olyan logisztikai képességeik mont mondjuk az usá-nak. De ezzel tisztában kellett volna hogy legyenek, valamit nagyon elcsesztek a tervezésnél.Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan fogynak ki az oroszok az üzemanyagból?
Az hogy a déli áramlatön keresztül beiktatni egy szerb elszámoló céget.Mi "győzhette meg" a magyar kormányt?
Nekem úgy tűnt, mintha valamit beszólt volna a sofőr, és azért rángatták ki őket a kocsiból. Az előttük lévő autónál tök nyugodtak voltak még.Ez nagyon durva Mariupol mellett
"Ha fekete karszalagokat lát, azonnal hagyja el a területet. A területről való kilépéskor_
Bollywood forgatott egy filmet?Ez nagyon durva Mariupol mellett
"Ha fekete karszalagokat lát, azonnal hagyja el a területet. A területről való kilépéskor_
háborúk kitörése elött ez jellemző. nem osztják meg bárkivel hogy támadni készűlnek mert minél többen tudnak rólla annál nagyobb az esély hogy eljár a szájja és ha eljár a szája oda a meglepetés lessz helyette csapda amibe bele lehet sétálni.Számomra érdekes hogy az elfogott Orosz kiskatonák többsége gyakorlaton volt és onnan dobták át Ukrajnába.
Ez azt jelenti nekem hogy nem tervezett volt vagy nem mindenki tudta hogy mire készülnek.
Szovjet vihar 45.Elvileg egyszerűen rossz a logisztikájuk, nincsenek olyan logisztikai képességeik mont mondjuk az usá-nak. De ezzel tisztában kellett volna hogy legyenek, valamit nagyon elcsesztek a tervezésnél.
talán amiben különböznek az egyik oldalon a szélsőséges nacionalizmus,másik oldalon pedigEzt tudom. Csak hasonlóan képzett és motivált harcosok között a buli minden, csak nem sétagalopp. Én értem, hogy a csecseneknek van egyfajta nimbuszuk, de azért ők is emberből vannak.
Ez nagyon durva Mariupol mellett
Orosz katonák...Ezek Mariupol védői lennének?
Lehet , nem vagyok benne biztos de nekem úgy tűnt mintha a muksót akit hátulról kirángattak lelőtték...Nekem úgy tűnt, mintha valamit beszólt volna a sofőr, és azért rángatták ki őket a kocsiból. Az előttük lévő autónál tök nyugodtak voltak még.
A lőszer nem a torony hátuljában van.
Gyorsan összevágtam neked azt ami a kommented óta elém került. Hang nincs.
És ezzel veszélybe sodorja a katonáit? Nem gondolnám reálisnak.....Ha a támadó ék gyorsabban halad, mint az utánpótlás, akkor nincs összehangolva a dolog, magyarul el van b@szva. Az orosz hadsereg szabotálja a háborút?
Milyen ellenőrzés az, hogy ott áll egy autó, odajön egy másik, és a másikkal nem foglalkozik senki, még a fegyvert se fogták rá,rá se néztek? 2017ben csináltak az ukránok egy akciófilmet Donbassz kapcsán. Nem abból van?Nekem úgy tűnt, mintha valamit beszólt volna a sofőr, és azért rángatták ki őket a kocsiból. Az előttük lévő autónál tök nyugodtak voltak még.
tehat akkor a ket nappal ezelott dicshimnusz, hogy vege az Azovnak, falsnak bizonyult? szegeny orosz propagandaosztaly...