W
Wilson
Guest
Te karorvendeni jársz ide? Végül is az is egy hobby, de azért csak a tények kedvéért voltak itt jó páran akik biztosak voltak az invázióban sajnos nekik lett igazuk és nem azoknak köztük nekem akik viszont abban voltak biztosak, hogy nem lesz invázió.Hidd el mindenki jobban járt volna az utóbbival.Akkor csak végszóként, mert nem akarok belerondítani az itteni "színvonalba".
Tökéletesen tisztában vagyok a helyzet komolyságával.
Amin röhögünk az a "Ctrl C, Ctrl W"- vel iderakott propaganda, meg az a végtelenül nagy korlátoltság és sötétség.
Igazából haragudni sem lehet rátok, az a csoda hogy tudtok írni...
Saját magatokat hazudtoljátok meg 3-4-naponta. Mókás volt olvasni, hogy még egy nappal a háború előtt is itt "leckéztettétek" atyáskodva a "hülye aggodalmaskodókat", hogy nem lesz itt háború, putyin nagymester kézben tartja a szitut, nem kell bedőlni a "nyugati propagandának", á la Bencsik Tyutyu...XD
Az első nap aztán csak órákik hetyetyéztetek, hogy "há' nem gondótam vóna"...XD
De szerencsére hamar megérkezett az iránymutatás, hogy hogyan is került a nagy vezér a nyugat ármánya folytán olyan helyzetbe, hogy nem tehetett mást...XD
Epikus ami itt megy. XD
De nyugi tényleg nem írok többet.
Majd max. ennek a végén, mert szorgalmasan mentem a hozzászólásokat, hogy közületek mikor melyik kurva nagy karosszékszakértő csinált segget a szájából és hányszor.
Meg élvezkedni a sírásorokon amikor majd szembejön a valóság...XD
Tehát mégegyszer csakhogy meg értsd korántsem volt egyöntetű vélemény a HTKA-n abban, hogy nem lesz invázió sőt, az inváziót megelőzően pár napban inkább már azon vélemények voltak többségben, hogy valamilyen támadás lesz az oroszok részéről.
És még egy dolog Ukrajnában egy teljesen értelmetlen háború zajlik, ahol mind a két oldalon emberek halnak sebesültek meg, emberi életek mennek tönkre, hatalmas anyagi károk keletkeznek.....Persze lehet karorvendeni.....de szerintem (és ez nem a személyednek szól) egy ilyen helyzetben a kárörvendés szánalmas.....