Mert 1960-as technika. 2010-ben kivonták. Van jobb váltótípusa. És mi éppen modern hadsereget építünk.Ez ott vót nekik a sufniba? Mér nem csaptunk mink le ezekra a macskákra?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert 1960-as technika. 2010-ben kivonták. Van jobb váltótípusa. És mi éppen modern hadsereget építünk.Ez ott vót nekik a sufniba? Mér nem csaptunk mink le ezekra a macskákra?
Ne felejtsük el, hogy Donbasszban ha elkaptak az ukránok v. szakik egy konvojt, abban ott voltak a halottak. Tankot, pláne.Halott. Valós. Nincs halott, de szarrá van lőve, fake. Nincs halott, nincs szarrá lőve, fax se tudja mi történt.
Kb. ezen a szinten kell kezelni a médiát.
Ez a terület már tegnap orosz kézen volt a térképek szerint.Ha ez tényleg itt van akkor az ukránok igen nagy szarban vannak
az meg regen volt. azota valtozott a helyzett. persze nem Challengert fognak most se kuldeni.Konkrétan Britek csak levedlett, néha harci sérült technikát küldtek...
A katonai kimenet azért nagyjából borítékolható, a nagy kérdés az amit felvetettél, valszeg ez lesz nehezebb az oroszoknak.sziasztok,
szerintetek meddig tartanak ki az ukranok. valahol 4 napot olvastam kijevre. Az ukranok eleg elszantnak tunnek,de azert ez keves lesz. en sajnalom mindket felet, ennek nem lett volna szabad igy megtortennie, az ukranok is tultoltak, az oroszok meg...
viszont mi lesz ennek vege, valahol egy IRA tipusu folyamatos belfasti helyzetet emlegetnek, szerintem is ennek van a legnagyobb realitasa. Meg tudjak tartani ukrajnat behodolnak az ukranok szerintetek ?
Hasznosabb lenne, ha inkább a kárpátaljai magyarok szabadságáért emelnéd fel a szavad, és nem az őket elnyomó ukránokért!Nem az ukrán kormányt védem, hanem az ukránok és az egész világ szabadságát. A nyugat sokkal szabadabb mint Oroszország.
Romanok lecsaptak. Nekünk Lynx AA lesz, ami kurva jó, de mikor...Ez ott vót nekik a sufniba? Mér nem csaptunk mink le ezekra a macskákra?
Én adnék a kezébe egy Brent aztán had menjen."Biden utolsó csatlósa"
ez nem BMP hanem MTLB lesz inkább.Mint ha ezen digital festés lenne.
amúgy sem hiszem, hogy NLAW vagy Javelin ilyet csinálna egy BMP vel
Jézusom!...
Ma többen aludtak vagy szexeltek, mint korábban, mert csak egy számjegyű oldalt kellett éjjel egy óta iródottak kapcsán végig olvasni. Lankadtok b+!Képtelenség követni a fórumot. Nem lehet ennyit visszaolvasni Én az első nap megpróbáltam, de gyorsabban íródott a fórum mint ahogy olvasni bírtam a telefonon. Rádásul szemtengelyferdülést is kaptam.(+agybajt lehet, hogy maradandót)
Az rt. com DDoS (túlterheléses) kibertámadási célpont, de állják a sarat, sikerült visszaverni a támadásokat, blokkolni eddig még nem tudták. Nálam ez úgy jelentkezik, hogy néha lasabb a bejelentkezés.Blokkolják az rt.comot?
A legkisebb szükséges erő és károkozás szándéka.Ha nyernek,akár annektálják,akár függő helyzetbe hozzák,a károkat helyre kell állitani.Számomra is érthetetlen az orosz hadvezetés elképzelése erről a támadásról...
Ennyire hitelesek ezek az "elfoglalt" településekről szóló infok...Ukrán harcjárműbe "bekopogtatnak"......
Amúgy ezt a települést Pavlopilt az oroszok elfoglalták...
Én nem értem el.Az rt. com DDoS (túlterheléses) kibertámadási célpont, de állják a sarat, sikerült visszaverni a támadásokat, blokkolni eddig még nem tudták. Nálam ez úgy jelentkezik, hogy néha lasabb a bejelentkezés.
(Az RT főszerkesztője, Margarita Simonyan is megerősítette DDoS támadásokat)