Urgent | Ukrainian Defense Ministry: Russian soldiers surrendered to the Ukrainian army near the southeastern city of Zaporizhia
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Urgent | Ukrainian Defense Ministry: Russian soldiers surrendered to the Ukrainian army near the southeastern city of Zaporizhia
Akkor megtaláltuk az ukrán légierő Chuck Norris-át?Szerintem meg ő tart kiképzést a tapasztalt lengyel és amerikai pilótáknak az F-16-ról,F-15-ről,F-22-ről és még az F-35-ről is....
ElsőkézbőlUrgent | Ukrainian Defense Ministry: Russian soldiers surrendered to the Ukrainian army near the southeastern city of Zaporizhia
Egyik sem birodalom és egyik sem nép.Kelet/Közép-Európa a jobb élet reményében és az oroszoktól való félelem miatt csatlakozott ÖNKÉNT a nato-hoz és az eu-hoz.
Ez nagyon bejött...Kelet/Közép-Európa a jobb élet reményében és az oroszoktól való félelem miatt csatlakozott ÖNKÉNT a nato-hoz és az eu-hoz.
Ukrajnához vagy Belaruszhoz képest szerintem jobban jártunk.Ez nagyon bejött...
Én ezt nem így látom!Én ma is azt mondom, hogy nyert 10 évet.
Dühroham csitultával...Neked is köszönöm a hozzászólæst. Több szem többet lát. Minden vélemény szâmit.
Nagy ügy. Ugandâhoz is képest.....Ukrajnához vagy Belaruszhoz képest szerintem jobban jártunk.
Mondjuk Kínában is rendesen fogy a pisztácia, mert minden krajcár amit az atlanti kooperációk szárazföldi technikára költenek, egy krajcáral kevesebb a haditengerészetnél.Biden milyen jókat aludhat most... a gazdái meg elemzik a helyzetet.
Komolyan gondolta a köszönetet. Neked különösen jobb râlátâsod van erre a tèmára.Ezrt köszönöm a véleményedet.Dühroham csitultával...
Én úgy látom, hogy minden lehetséges módon, eszközzel támogatni kell a kívül rekedt honfitársainkat a helyben maradásban, a gyarapodásban!
Csak remélni tudom, hogy a határon túlra juttatott állami pénzek ezt is segítik!
Szerintem ipari terulet, legalabb harom kulonfele video van mar rola.Ha kiventiláltátok magatokat és összemértétek pöcseiteket, akkor kérhetem, hogy az eredeti mederbe térjünk vissza?
Harkov (valószínűleg a hely stimmel, de teljesen nem tudtam pontosítani, hogy mit lőttek. Vagy park, vagy ipari terület jöhet szóba.
Ki tudja….Az oroszok hírzárlatot tartanak fent?
Idáig jóformán csak és kizárólag ukrán képeket, felvételeket láttam a harcokról. Holott az oroszok is tudnak ilyeneket produkálni, Szíriából sok ilyet láttunk. Most azonban nem. Szerintem vannak, de nem hozzák nyilvánosságra.
Pedig ha igaz, hogy 24 Sz-300-as osztályt semmisítettek meg, stb, akkor biztos lenne HUD, FLIR, drón felvétel is. Lehet, hogy nem akarják ilyesmivel hergelni az amúgy is felfokozott nyugati közvéleményt, és / vagy hadműveleti okokból nem hozzák nyilvánosságra őket.
A másik:
Számtalan olyan ukrán felvételt láttam, ahol kilőtt orosz tankok és egyéb harcjárművek láthatók. De az esetek többségében ezek magányosan állnak. Vajon ezeket hátrahagyták az oroszok amikor tovább nyomultak, vagy vissza kellett vonulniuk mellőlük?
Garázsor, ipari terület.Szerintem ipari terulet, legalabb harom kulonfele video van mar rola.