Van egyfajta illúzió, főleg a fiatalabb generációkban, hogy az orosz haderő valami világverő erő, akinek senki nem állja útját. Ezt az állítást rengeteg propaganda oldal tovább táplálja. Még a békeidőkbe, a Néphadsereges topicba, többször is említhettem talán, hogy én voltam közös hadgyakorlaton szovjet erőkkel, katonákkal. Írtam, egyáltalán nem érzetem úgy hogy többet tudnának nálunk, vagy jobbak lennének. A fizikális állapotuk pedig, nagyon rossznak tűnt. Már ami a tápláltságukat illeti. Valamint eladtak mindent, amit csak akart az ember venni tőlük. Lehet, a cári haderő óta nem volt náluk semmiféle letár, hogy nem hiányzott az a rengeteg cucc amit elpasszoltak nálunk. Meg gondolom, máshol is. Nyilván ez rég volt, de most arról jutott eszembe amit írtál. Nem hinném hogy ne lettek volna felkészítve, lévén több hónapos gyakorlat előzte meg a támadást. Ezek fel voltak készítve, úgy érzem európai haderő ellen, ennyit tudnak. Nem Szíria, ahol analfabéta allah akbározók az ellenfél. Megnyerik majd a végén ,de sok áldozattal és még több mindenféle, politikai, gazdasági kárral.