Összefoglalnád? Összefüggéseiben nem értem, túl hiperpasszív az angolom.Shot:
Chaser:
Van egy romantikája a dolognak...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Összefoglalnád? Összefüggéseiben nem értem, túl hiperpasszív az angolom.Shot:
Chaser:
Van egy romantikája a dolognak...
az nem az, teljesen más a tornaterem padlózata, mint a korábbi fotón (kék vs. piros) az egy másik egység volt (ez inkább olyan hirtelen beöltözött civileknek tűnhet), a borosüvegek azok molotovoknak tűnnekEzeket nem biztos, hogy tüzérség intézte el, sőt. Szerintem csak kikaptak CQB-ben.
Nem vak az a lo, csak bator.Az ukránok 88 százaléka hisz azt, hogy megnyerhetik a háborút
Az ukránok túlnyomó többsége – 88 százaléka – hisz abban, hogy vissza tudják verni az orosz agressziót. Erről a Rejting csoport 1200 fős minta alapján készített friss felmérése tanúskodik, amelye...www.vadhajtasok.hu
Na ezért nincs orosz média, tv meg egyebek, csak ukrán győzelmi jelentések. Aztán majd csodálkoznak ...
egy woke lengyel ment harcolni az ukránokértÖsszefoglalnád? Összefüggéseiben nem értem, túl hiperpasszív az angolom.
Persze. A (portlandi) srác büszkélkedik, hogy most ért Lvovba, önkéntes harcoskodni, és ezzel természetesen el is büszkélkedik redditen.Összefoglalnád? Összefüggéseiben nem értem, túl hiperpasszív az angolom.
Lehet, hogy valóban más. Ott kékebbnek tűnt a padlózat.az nem az, teljesen más a tornaterem padlózata, mint a korábbi fotón (kék vs. piros) az egy másik egység volt (ez inkább olyan hirtelen beöltözött civileknek tűnhet), a borosüvegek azok molotovoknak tűnnek
Amerikai (Portland - én is benéztem először )egy woke lengyel ment harcolni az ukránokért
Vótmá
Köszi! A lőporgáz vajon, hogy hat a klímaváltozásra?Persze. A (portlandi) srác büszkélkedik, hogy most ért Lvovba, önkéntes harcoskodni, és ezzel természetesen el is büszkélkedik redditen.
Más hozzászólásaiban meg azzal büszkélkedik, hogy vaszektómiát csináltatott magának, mert klímaváltozás, szégyen, stb stb.
nem baj, nem olvasok vissza hatvan oldalt
semmi gond, nem érdekes, eggyel több vagy kevesebb hülyeAmerikai (Portland - én is benéztem először )
Neked meg a logika !
Vedd ki a képletből a dodót és helyettesíts be rubellel ! Az Oroszok úgy és annyit költenek a rubeljükből amennyit akarnak de az export import mérlegük meg erősen plusszos és igazából csak a "luxus" cikkekből szorulnak importra ezért náluk csak gyűlik a dollár és az euró . Míg Európa legerősebb gazdasága olyan szinten szorul importra szinte mindenből -mert igazából a nagy hozzáadott érték működteti - , hogy ha azokat nem vagy csak drágán tudja beszerezni akkor összeomlik a gazdasága ! A Német jólét nem biztosítható az Orosz konszolidált árú energia hordozók és nyersanyagok nélkül ! Ha le akarom egyszerűsíteni a Német jólétet az olcsó Orosz import tartotta el .
Ez a szabadság eléréséhez használt lőpor, konkrétan megköti a céókettőt.Köszi! A lőporgáz vajon, hogy hat a klímaváltozásra?
(Biztos hasznos tagja lesz az ukrán hadseregnek szlava heroj, szlava bandera)
Fakeokos orosz katona - üzletajtó 0:1
Köszi!Hogyan használd a haditechnikát útmutató @Xpert
Ukránul van, tedd át az oldal angolra a böngészőben. NLAW, STUGNAP, FAGOT, BTR.
Як завести та угнати покинутий окупантом БТР | Defense Express
БТР - доволі росповсюджена у армії РФ машина.defence-ua.com
Як користуватися ПТРК "Стугна" відеоінструкція | Defense Express
ПТРК "Стугна" найсучасніший український засіб для знищення російських танківdefence-ua.com
Як користуватися ПТРК NLAW відеоінструкція від українського бійція | Defense Express
NLAW - максимально простий у використанні протитанковий ракетний комплексdefence-ua.com
ПТРК "Фагот": як стріляти, особливості та поради - вивчаємо зброю | Defense Express
Як здійснити пуск з ПТРК "Фагот", які його особливості та поради від фахівцівdefence-ua.com