errol valami bovebbet lehetne? Igencsak nem tudom kovetni mostansag a forumot.Ma ugrott ki egy egész régió.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
errol valami bovebbet lehetne? Igencsak nem tudom kovetni mostansag a forumot.Ma ugrott ki egy egész régió.
Cathagia tudja, hogy ez tárgyalás?Légy szíves ne leleplezd le a háttérbe, jelenleg is folyó tárgyalásokat....
Jogod van hozzá.A háttérbe nem folynék bele....
Az ami érdekel az a szakmai szegmens.
Az oroszok hogy támadnak, az ukránok hogy védekeznek.
Ki, mit, hol, és hogyan vet be....
Erre áll a cerka.
Látom ez már magasabb szint és nem érted de nem baj !Jó füvet szívsz. Nem adsz nekem is belőle?
Szakmázz, ne személyeskedj.....Az, hogy esetleg szolgáltál valahol, az nem jelenti azt, hogy stratéga is vagy... Tudnod kell, hogy a hadászat és harcászat két külön térszint. Márpedig neked az előbbi nem az erősséged, már ne is haragudj meg. Ezen kívül az erős orosz szimpátiád is torzítja a dolgokat.
Nem akarok a kis lelkedbe gázolni, de a te értelmi szinteden így néz ki egy érdemi cáfolat?Nem baj , hogy nem érted amit magyaráztam , sőt félre érted magyarázod ! De mindezt nyilvánosan ? Nem baj Lali mennyire vagy túsz ? Sörhöz hozzáférsz ? Akkor bonts egyet !
Kicsit vulgáris mém de minden szava igaz !
Az ukránoknak igen, az oroszok viszont elkezdtek visszatáncolni???Elismerik Z-t?
Na ez már legalább haladás
mondjuk akkor a nácítalanítás (oltakozás mi? ) -ról gyorsan letettek....Elismerik Z-t?
Ha még egy hétig kitartanak az ukránok még a Krímet is visszaadják.Elismerik Z-t?
Érthetően, de én itt élek köztük már jó ideje, a jó idő nem egy-két év, és ismerem már az itteni viszonyokat. Alapvetően igazad van, de ettől még a mentalitás beli különbség megmarad. Megjeyzés: azért ha itt bemész egy megfelelő területen lévő csehóba, ahol a helyi focihuligán keménymag táborozik, akkor itt is van ám verekedés minden este 10-órakor, príma széklábak mellékelve. Ez az elkényelmesedett, a világról csak a saját fotel szemszögéből, szigorúan eltartott kisujjal gondolkozó típus inkább a közép osztályra jellemző. A baj az, hogy ők diktálják a politikát.Biztosan van benne igazság, én nem dolgoztam Nyugaton. De azért ez ötlet mégsem halk és civilizált megoldás. Még a náci háborús bűnösöket is bíróság elé állították. Jó, persze, formális volt. És főleg demonstratív. Nyugaton többször jártam. Valóban udvariasak, türelmesek voltak. De mindig olyan személytelen volt: én udvarias, kulturált vagyok, sugározta a magatartásuk, de ez igazából nem a hozzád való viszony volt, hanem az énkép szerinti viselkedés. Nem tudom, elég érthetően magyaráztam-e el, mit éreztem.
Jó bunyó volt én vagy 20-t ütöttem a kalappal míg ő csak egyet tudott a lőccsel ! LOL
Na ez súlyos volt. Szóljon már valaki az ápolóknak, hogy ez már megint kint kóricál.Ha még egy hétig kitartanak az ukránok még a Krímet is visszaadják.
Azt mondja ojjojojjojoj...Itt a teljes videó az úttorlasszal.
Ez nem rombol le városnegyedeket. Ez egy kézi "lángszóró", Beszlánban a túszszabadítást képzelték el úgy az oroszok, hogy ilyenekkel lőtték az iskolát.
111. oldaltolMutass rá egyetlen dologra ami nem igaz? Elemzések OK, én is olvasgattam párat erről a háborúról. Azonban említettem olyan dolgokat is, mint a háború nemzetközi megítélése - ideértve az ENSZ -t vagy éppen a jelenlegi Grúz államét is. Egyik sem Oroszországot marasztalja el.
Ideje helyrehozni ezt a hibátAz orosz sajtó értesülései szerint a tárgyalások helyszíne Belaruszban, a Breszt közelében található Belavezsszkaja Puscsa nemzeti parkban lesz, ahol 1991. december 8-án Borisz Jelcin orosz, Leonyid Kravcsuk ukrán és Sztanyiszlav Suskevics, a belarusz törvényhozás elnöke aláírta a Szovjetunió megszűnéséről szóló szerződést.
Elismerik Z-t?
Háborúban államcsőd mi ? Ülj le fiam egyes !Hát ezzel nem hiszem hogy az oroszok járnak jól, ez technikailag államcsőd.